Odesláno 2. února 2015 10 let Události v regionech z Brna bohužel pouze v analogu. V SD to normálně fachá i v DVB-C. V DVB-T v kabelu ovšem ne, tam je SD i HD jenom centrál z Prahy.
Odesláno 3. února 2015 10 let Proc masochismus v dnesni dobe? Mam doma jesta analog stare video i HDD/DVD rekorder. V nouzi nejvyssi ho muzu pouzit k nahravani. Tak bych je mohl vyhodit. - - - CA modul OVA
Odesláno 3. února 2015 10 let Tak ty události v regionech z Brna skutečně "fachčí" v DVBC na ČT1 SD což jsem netušil, protože se musím v čase vysílání Prostřeno přesunout na druhou TV, kde sleduji DVBT DIGI MINI a tam je to pouze v analogu. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 3. února 2015 10 let toz taky potvrzuju v SD to fakci, tak ted budu mit o jeden kanal navic kvuli zpravam
Odesláno 10. února 2015 10 let to je docela masochismus v dnesni dobe, ne? Asi jak pro koho. Denně se setkávám s několika lidmi , kteří sledují TV přes analog To mi, prosím, objasněte, jak víte, že se denně setkáváte s několika lidmi, kteří sledují kabelovku přes analog? To se na ulici ptáte kolemjdoucích?
Odesláno 10. února 2015 10 let Může mít okolo sebe, třeba na pracovišti určitou skupinu lidí, která sleduje analog nikde se nepíše, že to je pokaždé někdo jiný. A v některých částech republiky není žádný IPTV operátor, ani poskytovatel DVB-C. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. února 2015 10 let to je docela masochismus v dnesni dobe, ne? Asi jak pro koho. Denně se setkávám s několika lidmi , kteří sledují TV přes analog To mi, prosím, objasněte, jak víte, že se denně setkáváte s několika lidmi, kteří sledují kabelovku přes analog? To se na ulici ptáte kolemjdoucích? Pracuji jako technik a vím na co lidi koukají .
Odesláno 11. února 2015 10 let Analogove vysilani bych urcite nerusil, spousta lidi ma stary analogovy televizor jako druhy ci treti v domacnosti a tam se vetsinou spokoji se zkladni nabidkou bez settopboxu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.