Odesláno 3. února 2015 10 let Ahoj, mam UPC internet modem Technicolor TC7200 + k nemu pripojenej UPC telefon. Modem na noc vypinam tim vypinacem vzadu. Pokud ale modem vypnu, nejde mi telefon (pritom kabelova TV jde). Je to normalni? U starsiho modemu (taktez od UPC) telefon sel, i kdyz jsem onen modem vypnul ze site..
Odesláno 3. února 2015 10 let Normální to je. Co naopak normální není, je to vypínání z tvý strany. A u staršího modemu to samozřejmě nešlo taky, protože když to jednou vypneš, tak konec a spojení je v čudu.
Odesláno 3. února 2015 10 let Asi jsi nevypínal modem ze sítě, ale něco jinýho bo když vypneš modem, tak ti nepojede ani telefon, bo je to defakto IP telefon (s tím, že ti bude třeba fungovat i když bude náhodou výpadek internetu)
Odesláno 3. února 2015 10 let Tvl, tak doufám, že za ušetřený peníz to bude apoň na 14dní k moři Vypínat modem... u IP telefonu...
Odesláno 3. února 2015 10 let já když vypnu monitor, tak mi taky nejde, no je tohle normální? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. února 2015 10 let Že by měl záložní baterie? (ten původní modem). Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 3. února 2015 10 let takový modemy upc někdy rozdávalo? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. února 2015 10 let CISCO DPC 3208 - ale zda UPC rozdávalo netuším. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 3. února 2015 10 let já bych právě řek, že ne a pak taky proč by měnili ed3 modem za ed3 modem jenomže to se už asi nedozvíme, marek22 mlčí - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.