Návštěvník upcpu Odesláno 5. února 2015 Sdílet Odesláno 5. února 2015 Ahoj, minulý týden mi UPC technik v rámci plošné výměny vyměnil starý bezwifi modem (model nevím) na Ubee EVW3226. Modem mi běží v bridge režimu, za ním mám připojen TP-LINK WR841N, na který se připojuji přes wifi. Do výměny mi vše fungovalo bez problému. Nyní se mi zařízení (PC, mobil) po 24-36 hodinách odpojí od UPC internetu (k wifi jsou stále připojeny) a jediné co pomůže, je vytažení Ubee ze sítě, cca po 3 minutách se pak vše vráti do normálu. Na dalších 24-36 hodin. Nenapadá vás prosím čím to může být, jak to vrátít do normálu? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2015 Sdílet Odesláno 6. února 2015 Zdravím, mám podobný problém. Jenom mi technik vyměnil starý Ubee bez WiFi za nový Cisco s WiFi, mám vše taky vypnuto a za modemem vlastní router. Dřív vše fungovalo bezproblému. Dneska jsem musel vsechno restartovat dvakrát během dne. Většinou se všechno zasekne když síť hodně zatizim. Výměna proběhla asi před třemi dny. Benz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. února 2015 Sdílet Odesláno 6. února 2015 co je to za router a co je to za internet? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. února 2015 Sdílet Odesláno 8. února 2015 Internet je 120/12 v nějakem tom balicku a router je dlink dir 655, teď ale už dva dny bezproblému, možná se musel jen "usadit" v síti, doufám že už pojede v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcpu Odesláno 21. února 2015 Sdílet Odesláno 21. února 2015 když k tomu opět došlo, nechal jsem Windows proběhnout zjišťování problémů a dostal jsem zprávu, že Server DNS neodpovídá, Tento počítač se pokouší použít server DNS, který je nesprávný nebo neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. února 2015 Sdílet Odesláno 21. února 2015 no jo, tak nepoužívát dns od upc Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.