Odesláno 6. února 2015 v 12:016. úno 2015 U posledního příspěvku ve vlákně se mi nezobrazuje tlačítko Citovat, u předchozích příspěvcích se zobrazuje. Je to chyba jen u mě, nebo je to všeobecná vlastnost ? Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 6. února 2015 v 12:126. úno 2015 Není to chyba, je to správně. Proč citovat něco, na co reaguješ a je to pod sebou a má to návaznost. Když reaguješ na nějaký dřívější příspěvek, tak to smysl má. Tak si to aspoň myslím já. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 6. února 2015 v 12:206. úno 2015 Autor Takže je to vlastnost, není to chyba u mě. Ale stejně bych pro přehlednost radši citoval i poslední příspěvek, aby bylo jasné, na co reaguji. Ale děkuji za vysvětlení. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 6. února 2015 v 12:256. úno 2015 Ale stejně bych pro přehlednost radši citoval i poslední příspěvek, aby bylo jasné, na co reaguji. I poslední příspěvek lze citovat. Jen se musí kliknout pod psaným příspěvkem na tlačítko "Upravit v editoru" a tam pak v horní liště na tlačítko "Quote".
Odesláno 6. února 2015 v 12:376. úno 2015 Autor I poslední příspěvek lze citovat. Jen se musí kliknout pod psaným příspěvkem na tlačítko "Upravit v editoru" a tam pak v horní liště na tlačítko "Quote". Tak jsem to zkusil, opravdu to funguje, snad si to zapamatuju . Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 7. února 2015 v 12:127. úno 2015 Možná by nebylo naškodu si přečíst pravidla fora. konkrétně bod 6. 6. Při odpovídání na přispěvky v tématě pouzívejte tlačítko ODPOVĚDĚT, případně jestě na začátek vaší odpovědi můžete napsat jméno uživatele, na jehož příspěvek odpovídáte, tlačítko CITOVAT používejte jen na eventuální citaci některého staršího príspěvku v tématě, ale i tak citujte jen konkrétní větu a ne zbytečně celý příspěvek, protože se tím pak fórum stává nepřehledné. Upozorňuji ty co to někdo nebudou dodržovat, že jejich příspěvky budou bez milosti mazany nebo dostanou zákaz pristupu na forum ! Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 7. února 2015 v 13:037. úno 2015 to byl tomus ještě drsňák a vůbec by nebylo špatný, kdyby to dodržoval, poslední příspěvek se necituje nikdy, maximálně jeho část, pokud je hodně dlouhej... já bych ty experty řezal hlava nehlava za tyhle zbytečný citace - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. února 2015 v 14:567. úno 2015 Tlacitko Citovat u posledniho prispevku neni zamerne, protoze v minulosti spousta uzivatelu na nej klikala namisto tlacitka odpovedet a vlakno pak bylo zbytecne cele zahlcene citacemi, proto jsem tlacitko zrusil a hned doslo ke zlepseni a citaci vyrazne ubylo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.