Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Meli byste o takovej program zajem ? 44 hlasů

1. 1. Meli byste o takovej program zajem ?

• Ano
      24
    • Zalezi na tom, co bude vsechno umet
      11
    • Jen kdyz bude podporovat HTTPS
      3
    • Ne
      6

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Díky moc. Už to zase funguje. Ale asi je tam ještě nějaká chybička, protože to ukazuje že je staženo 371,5GB místo 0,37GB a upload to ukazuje 105,45GB místo 0,1GB.

Odesláno

No, nevim jak Vam, ale me se na strance Přenesená data zobrazujou v dolnim Celkem pekny blbosti :)

Pritom v casti Sluzby, ktera je ted pod tim hornim linkem "Internet", se zbyvajici data zobrazuji spravne. Stejne tak Minimeter zobrazuje jiz stazena data taky spravne.

Karneval zase opravoval neco, co nebylo rozbity ...

Odesláno

Satan: dik za rychle reseni v podobe nove verze, mam akorat problem s tim, ze se mi formular podrobnosti zobrazuje stale stejne bez ohledu na nastavene barvy pozadi a textu (mam tam stale bile pozadi a cerny text), v Infobar je to OK. 8)

Odesláno

Kema: Vážně? To je divný mě to funguje normálně... A co se ti zobrazí na muj.karneval.cz?

Derek: U mě je vše v pořádku. Na muj.karneval.cz se ve všech částech zobrazujou stejný data... Karneval v tom má asi vážně bordýlek... Proto možná nebude správně někomu ukazovat KM... nevím... u mě je vše OK, jak KM tak muj.karneval.cz

iNDYCZ: Jasný, ty barvičky jsou totiž aplikovaný jen na InfoBar... není to chyba, ale úmysl... ale pokusím se s tím něco udělat...

Odesláno

Teď koukám na muj.karneval.cz a zjišťuju, že Karneval udělal ne maličký, ale trošku větší změny...hm, bude lepší zkouknout celej kód KM a přizpůsobit to kompletně... ale doufám, že to zas za tejden nevrátěj do původního stavu... :roll:

Odesláno

To Satan: No místo MB se vypisujou GB.

Odesláno

Kema: Aaaaaah, chápu... no jo, to vypadá na další novinku Karnevalu... sakra, to sou trubky... pokusím se to opravit...

Odesláno

Jak jsem koukal na svůj přehled, tak už tam nejsou IP adresy na kterých stahování proběhlo a je jen suma za den :o

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

jj presne tak zrusili to a docela mi to hnete... :evil:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague