Návštěvník andress Odesláno 10. února 2015 Sdílet Odesláno 10. února 2015 Dobrý den, nedávno jsem v akci získal službu internetu s rychlostí 120mbps a nyní se budu stěhovat. V místě kam se budu stěhovat již bydlí moje babička a také má internet od upc. Jaké máme teď možností a jak je třeba postupovat? Oba internety jsou za stejnou cenu, ale babička má rychlost jen 40mbps, takže ideální by bylo zachovat pouze můj a přestěhovat ho na novou adresu. Budou s tím problémy? Mám raději ještě dnes ve 14 denní lhůtě odstoupit od svojí smlouvy? Díky za jakoukoliv odpověď nebo pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. února 2015 Sdílet Odesláno 10. února 2015 Když vypovíte smlouvu, bude běžet výpovědní lhůta + je nutné počítat s dopočtením věrnostní slevy. Neuvádíte, jak je stará smlouva babičky, ale počítám, že již nějakou dobu poběží. Z tohoto pohledu se jako ekonomičtější a jednodužší jeví ukončení smlouvy ve 14 denní lhůtě. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 10. února 2015 Sdílet Odesláno 10. února 2015 řešil sem to samé dokonce z jedné smlouvy jsem chtěl zachovat TV z druhe internet, do toho odkoupená zařízení převést na druhou smlouvu, bylo to poměrně komplikované, ale vyšli mi vstříc a proběhlo to nakonec v pořádku. zavolej na infolinku a zkus se na tom nejdříve domluvit Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník andress Odesláno 10. února 2015 Sdílet Odesláno 10. února 2015 Díky za odpovědi zkusím se s nimi nějak domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.