Přejít na obsah

Sestěhování

Návštěvník andress

Doporučené příspěvky

Návštěvník andress

Dobrý den,

nedávno jsem v akci získal službu internetu s rychlostí 120mbps a nyní se budu stěhovat. V místě kam se budu stěhovat již bydlí moje babička a také má internet od upc. Jaké máme teď možností a jak je třeba postupovat? Oba internety jsou za stejnou cenu, ale babička má rychlost jen 40mbps, takže ideální by bylo zachovat pouze můj a přestěhovat ho na novou adresu. Budou s tím problémy? Mám raději ještě dnes ve 14 denní lhůtě odstoupit od svojí smlouvy? Díky za jakoukoliv odpověď nebo pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když vypovíte smlouvu, bude běžet výpovědní lhůta + je nutné počítat s dopočtením věrnostní slevy. Neuvádíte, jak je stará smlouva babičky, ale počítám, že již nějakou dobu poběží. Z tohoto pohledu se jako ekonomičtější a jednodužší jeví ukončení smlouvy ve 14 denní lhůtě.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři

řešil sem to samé dokonce z jedné smlouvy jsem chtěl zachovat TV z druhe internet, do toho odkoupená zařízení převést na druhou smlouvu, bylo to poměrně komplikované, ale vyšli mi vstříc a proběhlo to nakonec v pořádku. zavolej na infolinku a zkus se na tom nejdříve domluvit

• 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...