Návštěvník Kobuk Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 Potřebuji uvolnít port 8444 (TCP) v novém modemu od UPC. Mám to provést na záložce "Filtry portů" nebo "Předávání"? Omylem jsem to zkusil na záložce "Aktivační procedury portů" a tam se mi po jednom záznamu okamžitě vytvořilo 16 stejných záznamů ve formě 8444-8444 / 8444-8444 (viz příloha). Když se je pokouším vymazat, tak mi to hází hlášku "Rozsah portů příchozích připojení se překrývá s dalšími službami". Můžete mi někdo poradit, jak mám tyhle záznamy z "Aktivačních procedur portů vymazat"? Předem mockrát děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 vzadu vedle usb je takový malý zapadlý tlačítko s názvem reset, stačí chvilku podržet (musí cvaknout) a porty budou fuč Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kobuk Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 Jasně, to už mne taky napadlo. Ale protože jsem u UPC jen krátce a ještě jsem nikdy neresetoval, tak se musím zeptat - připojí se pak modem včetně všech počítačů zase automaticky k internetu? Nemůžu zůstat kvůli práci bez připojení déle než cca 10 - 15 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 Modem se uvede do stavu, jako když jste ho dostal od technika. Načte si ze sítě všechna nastavení a pojede. Pokud jste tam neměnil nic v nastavení (SSID, heslo apod). normálně to poběží. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kobuk Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 Heslo jsem samozřejmě měnil (jinak nic). To se ale po restartu předpokládám vrátí na původní admin / admin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 Ano Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.