Odesláno 11. února 2015 10 let Potřebuji uvolnít port 8444 (TCP) v novém modemu od UPC. Mám to provést na záložce "Filtry portů" nebo "Předávání"? Omylem jsem to zkusil na záložce "Aktivační procedury portů" a tam se mi po jednom záznamu okamžitě vytvořilo 16 stejných záznamů ve formě 8444-8444 / 8444-8444 (viz příloha). Když se je pokouším vymazat, tak mi to hází hlášku "Rozsah portů příchozích připojení se překrývá s dalšími službami". Můžete mi někdo poradit, jak mám tyhle záznamy z "Aktivačních procedur portů vymazat"? Předem mockrát děkuji!
Odesláno 11. února 2015 10 let vzadu vedle usb je takový malý zapadlý tlačítko s názvem reset, stačí chvilku podržet (musí cvaknout) a porty budou fuč - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. února 2015 10 let Jasně, to už mne taky napadlo. Ale protože jsem u UPC jen krátce a ještě jsem nikdy neresetoval, tak se musím zeptat - připojí se pak modem včetně všech počítačů zase automaticky k internetu? Nemůžu zůstat kvůli práci bez připojení déle než cca 10 - 15 minut.
Odesláno 11. února 2015 10 let Modem se uvede do stavu, jako když jste ho dostal od technika. Načte si ze sítě všechna nastavení a pojede. Pokud jste tam neměnil nic v nastavení (SSID, heslo apod). normálně to poběží. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. února 2015 10 let Heslo jsem samozřejmě měnil (jinak nic). To se ale po restartu předpokládám vrátí na původní admin / admin ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.