Odesláno 17. ledna 2006 19 let Tak mi na karnevalu dali novou verejnou IP, ze pry vylepseni IP topologie aby byly lepsi sluzby a od te doby mi prijde, ze po kliknuti cekam a cekam, ale nekdy i pul minuty, nez se to nacte. Nekdy se i stane ze mi to hned ukaze ze stranku nelze zobrazit, ze jako neni na serveru, ale je... JInak rychlosti zustaly stejne. Tzn ze 4mbit dosahuju jen zridka, spise 2,5-3 Jsem z Litomeric. Pozoruje taky nekdo s verejnou IP zhorseni?
Odesláno 17. ledna 2006 19 let Ja mam Karneval od zacatku prosince, verejnou IP stale stejnou, a 4Mbit jede stale 4,4-4,5Mbps... nemuzu si stezovat....
Odesláno 18. ledna 2006 19 let Pozoruji stejný problém ! Jsem taktéž z Litoměřic, mám T2000 a neveřejnou adresu a posledních dobou, když zadám nějakou www stránku, tak to chvilku trvá. Dříve po stisku ENTER, byla stránka okamžitě zobrazena. Při stahování to běží rychle, tak jak má - > 285 kB/s, ale když má najít stránku, tak jakoby musel někde něco prorazit. A taktéž se mi stává, že mi u některé stránky napíše, že stránka nenalezena, ale stačí dát Opakovat nebo tlačítka VZAD a VPŘED a stránka je nalzena-zobrazena. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 18. ledna 2006 19 let Kouknete se pres ping jestli se vam neztraceji pakety. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. ledna 2006 19 let Kouknete se pres ping jestli se vam neztraceji pakety. Z příkazové řádky : ping karnevalzone.cz -t Klasický PING na karnevalzone.cz s parametrem "-t" na 200 pokusů je : Průměrná odezva : 22 ms Min odezva : 11 ms Max odezva : 49 ms Ztracené pakety : 1 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 24. ledna 2006 19 let Zkuste manuálně jiný domain name server. Z příkazové řádky : ping seznam. -t Klasický PING na seznam.cz s parametrem "-t" na 300 pokusů je : Průměrná odezva : 19 ms Min odezva : 10 ms Max odezva : 55 ms Ztracené pakety : 0 Podle mne jsou to velmi dobrá čísla. Nebo se pletu ??? Ale občasné problémy se zobrazením stránky nebo s pomalostí najetí www stránky jsou přetrvávající. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 24. ledna 2006 19 let Tenhle problem je u karnevalu celkem castej, nevim cim je to zpusobeny (packety to asi nebudou, protoze missing jsem nikdy nemel a problemy byly jen s www). Na infolince Karnevalu byly vzdy dost nevstricni a v podstate se o tom vubec nechteli bavit. Veskera konverzace koncila sdelenim at napisu a zaslu pisemnou reklamaci. Ve finale trvalo asi 2 mesice nez vse zaclo fungovat jak ma. Takze doporucuji neotalet a napsat reklamaci. Prip. kontaktovat mistniho technika, ktery provadel instalaci. S nim by mohla byt rozumnejsi domluva a mohl by vyrizeni snad nejak uspisit - aspon tak to bylo v mem pripade. Good luck!
Odesláno 27. ledna 2006 19 let Stejné problémy. Nemohl bys "Pepco" napsat v čem to bylo - přesněji. Když jim napíšu do mejlu, že to občas funguje na 100 procent a někdy né, tak mě pošlo asi do háje I po nastavení větších rychlostí TYTO problémy přetrvávají.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.