Odesláno 23. února 2015 10 let Dobrý den, Děkujeme za Váš dotaz. Jednání s UPC samozřejmě probíhají, ale není to vše, tak velmi jednoduché. Od 23.2. bude Film Europe HD součástí balíčku Koktejl HD (dříve Plus a Extra HD). Doufáme, že to bude lepší pro naše diváky. Děkujeme za dotaz Hezký den Tomáš Žondra FILM EUROPE, s.r.o. | CZ | SK | rozumí tomu někdo, nějaká divná odpověď ne tenhle balíček neznám ??? Upraveno 24. února 2015 10 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 23. února 2015 10 let Třeba nějaký nový balíček a nebo jen přejmenování. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. února 2015 10 let Propána, to nikdy! Jedná se o kanál s filmy typu "Art" a ty se pochopitelně nedabují!
Odesláno 24. února 2015 10 let Autor Třeba nějaký nový balíček a nebo jen přejmenování. Zábava za výbornou cenu K nabídce Klasik nebo Komfort si můžete přiobjednat balíček Plus: 8 programů různých žánrů Špičkové filmy a seriály, aktuální a historické dokumenty, divoká a nespoutaná příroda nebo cestování - to je balíček Plus AXN Black, AXN White, Travel Channel, National Geographic Wild, Fishing and hunting, Viasat Explore, Viasat History a Comedy Central EXTRA Navíc jako bonus získáte při nové objednávce tři exkluzivní HD programy Film Europe HD, AMS HD a Arte HD od 23.2.2015. tak já mám balíček PLUS a samozřejmě ty tři programy nehrají. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 24. února 2015 10 let A objednal jste ho dřív jak včera? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 24. února 2015 10 let Propána, to nikdy! Jedná se o kanál s filmy typu "Art" a ty se pochopitelně nedabují! tak alespoň s českými titulky.
Odesláno 24. února 2015 10 let Autor české titulky tam jsou zapojeny. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 24. února 2015 10 let přes teletext nelze, natvrdo tam také nejsou, jak je mám zobrazit? Díky.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.