Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

http://www.digizone.cz/clanky/formuli-1 ... i-freesat/

Jsme rádi, že naše sportovní programy Sport1 / HD a Sport2 /HD mají tak široké pokrytí v České republice a na Slovensku. Každý fanoušek Formule 1 má tedy možnost sledovat tuto jedinečnou sportovní podívanou z pohodlí svého domova,“ řekl Evžen Chlanda,“ Country manager AMC Networks International pro Českou republiku a Slovensko. „Věříme, že zařazením kanálů Sport 1 HD a Sport 2 HD do naší nabídky 10. března potěšíme nejen fanoušky Formule 1, ale i dalších atraktivních sportovních podniků. Hned od začátku budou stanice dostupné pro 160 tisíc našich předplatitelů. Ostatní zákazníci si je mohou objednat v rámci balíčku Sport,“ konstatoval Jan Kohout, ředitel segmentového marketingu UPC.

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Hm, že by?

Odesláno

Tak to je moc dobrá zpráva. Jen škoda, že to bude až 10. Nechci znít jako věčný stěžovatel nebo nespokojenec, ale tak nějak jsem tajně doufal, že už tento týden budu moct sledovat KHL v HD. No co už. Aspoň že ta Formule bude celá letos v HD :cheers: Po tom loňském fiasku, kdy jsme většinu sezóny měli jen hlavní závod a i ten v SD se UPC tentokrát vytáhlo.

P.S.: Nešlo by upravit nadpis tohoto threadu? Chápu, že víc znaků se do nadpisu nevejde, ale F1 by se tam vešlo a vypadalo by to líp, než Formu :wink:

Odesláno

Sak jsem psal, ze to nakonec dobre dopadne, ne? ;) Snad to vsechny skutecne potesi :)

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
  • Autor

Programy Sport 1 HD a Sport 2 HD naladíte na pozici 140 a 141. Programy budou dostupné od 10.3.2015 v dopoledních hodinách. Honza K., UPC Facebook tým.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • -Most
Odesláno

...no a teď když už jsme se po tak dlouhé době dočkali HD verzí by mě ještě zajímalo,

jak to vypadá na SPORT1+2 se španělskou fotbalovou ligou od sezony 2015/16?

...doufám že nevsadili jen na formule a KHL... :?::?::?:

Odesláno

Tak to je spíš otázka na Sport.TV a je to jedna z věcí co UPC stěží ovlivní - podobně jako konec fučusu na SSsportech.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
  • Autor

rezerva 1 HD zakódovaná neveřejné testy.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • -Most
Odesláno
...no a teď když už jsme se po tak dlouhé době dočkali HD verzí by mě ještě zajímalo,

jak to vypadá na SPORT1+2 se španělskou fotbalovou ligou od sezony 2015/16?

...doufám že nevsadili jen na formule a KHL... :?::?::?:

Já doufám, že pojede dál a na HD se velmi těším. Budou to pak krásné přenosy jako z Bundesligy na Eurosportu 2 HD. Na SD někdy nebyli hráči ani k rozezání kdo je kdo.

Odesláno

Dobrá zpráva je F1 v HD na Sportu,ale dojem kazí angažování Richtra.. :puker:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague