Návštěvník Retiree Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 V celé republice se to najednou rozjelo před 10 hodinou V...... maximální teoretický BR při 256QAM je asi 52 Mb/s, opravte mě, pokud kecám, prosím... Maximální BR při QAM 256 je 50,871 Mbps Stávající využití je 50,5 Mbps Tak že pravděpodobně nemáme originální signál od AMC, který má bitrate jako třeba německé hd kanály Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peno Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Dívám se, že zmizela slovenská zvuková stopa, která tam po přidání byla. To musí UPC tak moc šetřit, že si tu extra zvukovou stopu nemůže dovolit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tak že pravděpodobně nemáme originální signál od AMC, který má bitrate jako třeba německé hd kanály A jaký myslíš, že z Maďarska od AMC posílají BR? A co je to "originální signál"? V O2, pokud je zařadí, budou mít určitě větší BR než pouští UPC .... Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tak už mi to taky běží, jen se na to nedá koukat jak se to seká, občas to vypadne úplně. Asi bude někde chyba u mě, jen nevím kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tak už vše funguje jak má. Mám nějakej vadnej kabel, tak jsem s ním pošteloval a musím koupit novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novcze Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Brno Veveří, signál u Sport1,2 HD je slabší občas obraz kostičkuje Citovat Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tak že pravděpodobně nemáme originální signál od AMC, který má bitrate jako třeba německé hd kanály A jaký myslíš, že z Maďarska od AMC posílají BR? A co je to "originální signál"? V O2, pokud je zařadí, budou mít určitě větší BR než pouští UPC .... Originální signály jsou signály co dostávají operátoři od dodavatelů signálu (např. AMC, Nova, Prima atd.) V některém případě musejí operátoři snížit datový tok (reenkódovat) aby vešel do multiplexu. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 No vidíš od AMC to dostáváme s těmito BR, stejně tak u Novy, HBO, Eurosportu, FilmBox, Film Europe .... Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Dívám se, že zmizela slovenská zvuková stopa, která tam po přidání byla. To musí UPC tak moc šetřit, že si tu extra zvukovou stopu nemůže dovolit? Proč vysílat stejnou zvukovou stopu 2x, cze = slo? Jen pro možnost si u F1 pustit slovenský komentář? Snad spustí originální zvukovou stopu a ta by se následně mohla přidat Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.