Odesláno 12. března 2015 10 let .... Coby laik soudím, že tento mux jede na hraně BR a technici zřejmě nemají zcela vychytané problémy při použití VCBR Čo také je VCBR? To jako že Variabilní Constantní BitRate? Jak to vypadá? - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 12. března 2015 10 let není to spíš Constrained Variable Bitrate (CVBR)? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 12. března 2015 10 let Autor pro Technika: mě zajímá proč programy HD nejsou na prvních místech v nabídce? Nejde to nějak jinak srovnat? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 12. března 2015 10 let U nového Horizont boxu to bude. Tam budou mít jednotlivé programy přednastavené předvolby. Pro současné boxy to zatím nejde, protože více jak polovina je SD boxů. Ale také se na tom pracuje. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 14. března 2015 10 let Sport 1 a 2 HD nefungují v Brně, ráno než jsem odjel jsem zkontroloval nahrávání F1 a stb hlasil něco o kódování nagravision a conax, ani na TV s modulem nejedou Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 15. března 2015 10 let dík za info, našel jsem problém u mě ... Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 17. března 2015 10 let Po naladění (dopoledne10.3.2015) Sport 1 HD na 140kanálu (rezerva 1 HD) a Sport 2 HD na 141kanálu (rezerva 2 HD) jsem dnes našel Sport 1 HD na 154kanálu a Sport 2 HD na 155kanálu. S kvalitou příjmu jsem spokojen.
Odesláno 29. března 2015 10 let Ostrava-Poruba - nesledovatelné - jednolité kostičky - díky moc za HD verze!!! Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.