retron Odesláno 24. března 2015 Sdílet Odesláno 24. března 2015 jo je to HW identicke, akorat TC ma v sobe vlozeny disk, dobastlit se to myslim neda, ikdyz mozna to pujde koukni na iFixit https://www.ifixit.com/Teardown/AirPort ... down/15044 pres USB to samozrejme pripojit muzes, 2,5' i bez napájení, akorat to bude o neco pomalejší a nevim zda pobezi nativne Time Machine ja TC pouzivam kvuli mensimu SSD disku jako externi uloziste, mam tam treba celou iTunes knihovnu atd. Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 24. března 2015 Sdílet Odesláno 24. března 2015 To co píše retron mě příjde jako hovadina. Znám spoustu firem, které jsou apple only a mají routery (ap) od asusu (v cenovce okolo 3000) a nikdy se nestal žádný problém a to je třeba 10 mobilů a 5 notebooků (vše apple) připojených. Neříkám, že nějaký šmejd za 400kč toto nemůže dělat, ale to bude tím, že je to šmejd za 400kč a připojuje se na to hodně zařízení a firmware potažmo procesor routeru to jednoduše nezvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rade Odesláno 24. března 2015 Sdílet Odesláno 24. března 2015 Jako jasně. 100 lidí-100 názorů Koupím třeba nějaký router od Asusu a udělám na něm zátěžový test na 2 týdny. Pokud se mi na něm nebude něco pozdávat, tak vrátím a koupím appláckej. Co jiného mi zůstává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. března 2015 Sdílet Odesláno 25. března 2015 My mame vsude ve firme jen tp-linky, protoze nic nestojej, nic nezerou a maj perfektni podporu alternativnich firmwaru, kde si clovek nastavi presne co potrebuje. Applu tu taky par mame a funguje to vsecko bez problemu, dokonce i roaming mezi budovama na ipadech. Sice apple musi mit vzdycky neco extra (koncovkama pocinaje), ale nastesti tu mame standardy Co pamatuju, tak nejaka japka, ktera jsem mel v ruce, neumela 40MHz sirku pasma (klienti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 28. března 2015 Sdílet Odesláno 28. března 2015 TP-Linky maj tu výhodu, že jsou plně použitelný i s fabrickým firmware a pokud se nějaká chybka objeví, tak ji výrobce celkem rychle řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.