Návštěvník zub Odesláno 29. března 2015 Sdílet Odesláno 29. března 2015 Přiznám se, že nevím zda je problém v routeru nebo v připojení od UPC, ale od čtvrteční instalace kabelovky a připojení tohoto routeru mi každou minutu spadne spojení se serverem u her, které využívají google account. HW Tablet Nvidia Shield s Android Lollipop (před instalací UPC jsem byl připojen ADSL wifi modemem a nikdy nedošlo k podobnému výpadku) SW, kde mám vysledované tyto problémy: Clan the Clash, Castle Clash, Fifa 15 a velké lagy na world of tanks. UPC Fiber 120+ , lokalita Praha Router Ubee 3226 Zabezpečení jsem nijak neměnil (výjma hesel), nechal jsem defaulní 2GHz wifi s autochannel select (zkoušel jsem analýzátorem s rušením kanálu problém není). Zkoušel jsem i omezení jen na 802.11 b/g, ale to také nepomohlo. Celé wifi připojení se nepřeruší, ale komunikace těchto her padá neustále. Nevím zda je problém v nějakém portu, nebo služby, ale je to dost nepříjemné. Nenapadá Vás, v čem může být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 29. března 2015 Sdílet Odesláno 29. března 2015 zkus vypnout v nastavení firewallu všechny funkce uvidíme, ejstli zabere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. března 2015 Sdílet Odesláno 31. března 2015 Zdravím všechny! Viděla jsem tohle vlákno - tak abych zbytečně nezakládala nové, využívám tohoto. Chci se zeptat - mám tento modem-router ubee evw3226 - no a zajímalo by mě, jestli se u něj dá zapnout wifi jinak než jen tím, že musím zapnout pc, jít na stránku "Kabelového bezdrátového směrovače" a tam zapnout wifi. Nejde na tom modemu něco nastavit tak, aby se dalo wifi spustit manuálně přímo na něm? Jsem laik, tak ocením jakékoliv rady. Díky předem za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 31. března 2015 Sdílet Odesláno 31. března 2015 Nejde. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.