tomus Odesláno 31. března 2015 Sdílet Odesláno 31. března 2015 Společnost UPC od 1. dubna bezplatně zrychluje internet všem uživatelům tarifu Fiber Power 240 na rychlost 500/50 Mb/s, nový tarif se bude jmenovat Fiber Power 500, uživatelum s rychlostí 120 Mb pak bude sluzba zrychlena na 240/20 Mb/s. Společnost UPC se tak opět stavá jednim z nejrychlejších poskytovatelů internetu v České republice. Zdroj: Apríl Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alek Odesláno 31. března 2015 Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tak jsem to vyzkousel a opravdu uz to frci 500 mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. března 2015 Sdílet Odesláno 31. března 2015 to by bylo dost solidní na poměry a možnosti upc 50 Mb/s už se dá považovat za relativně použitelnou rychlost Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 1. dubna 2015 Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Hezkej apríl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník koubek10 Odesláno 3. dubna 2015 Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Bohužel jen apríl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farkpoint Odesláno 6. května 2015 Sdílet Odesláno 6. května 2015 Dle nejnovějších informací mělo UPC zvýšit rychlost internetu v prvním pololetí roku 2015. Ale vzhledem k tomu, že UPC se do tohoto data nepovedlo zajistit si potřebnou technologii se zrychlování odkládá na cca Srpen/Září 2015. Tak doufejme, že se jim to do té doby opravdu povede. Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. května 2015 Sdílet Odesláno 6. května 2015 upc posledních několik let zrychluje na podzim (kolem září), to neni žádný překvapení Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bufalobil Odesláno 6. května 2015 Sdílet Odesláno 6. května 2015 Na zrychlení serepes. Mě zajímá jen cena. Dá se sehnat 40/4 za cenu pod 3kila i s modemem? Byl bych už zase nový klient. A1m mi chce zdražit net z 250 Kč na 3kila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. května 2015 Sdílet Odesláno 6. května 2015 já vim jenom o 349, ale to je normální cena pro nový zákazníky Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. září 2015 Sdílet Odesláno 20. září 2015 Já mám UPC 20/2 za 208 vč. DPH. Modem jsem si koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.