Odesláno 31. března 2015 10 let Společnost UPC od 1. dubna bezplatně zrychluje internet všem uživatelům tarifu Fiber Power 240 na rychlost 500/50 Mb/s, nový tarif se bude jmenovat Fiber Power 500, uživatelum s rychlostí 120 Mb pak bude sluzba zrychlena na 240/20 Mb/s. Společnost UPC se tak opět stavá jednim z nejrychlejších poskytovatelů internetu v České republice. Zdroj: Apríl Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. března 2015 10 let to by bylo dost solidní na poměry a možnosti upc 50 Mb/s už se dá považovat za relativně použitelnou rychlost - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. května 2015 9 let Dle nejnovějších informací mělo UPC zvýšit rychlost internetu v prvním pololetí roku 2015. Ale vzhledem k tomu, že UPC se do tohoto data nepovedlo zajistit si potřebnou technologii se zrychlování odkládá na cca Srpen/Září 2015. Tak doufejme, že se jim to do té doby opravdu povede. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 6. května 2015 9 let upc posledních několik let zrychluje na podzim (kolem září), to neni žádný překvapení - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. května 2015 9 let Na zrychlení serepes. Mě zajímá jen cena. Dá se sehnat 40/4 za cenu pod 3kila i s modemem? Byl bych už zase nový klient. A1m mi chce zdražit net z 250 Kč na 3kila.
Odesláno 6. května 2015 9 let já vim jenom o 349, ale to je normální cena pro nový zákazníky - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.