Odesláno 3. dubna 2015 10 let Dobrý den pořídil jsem si balíček Fiber Power 40+ tak přijel technik dal mi novej já mu vrátil starej router a ktomu mi dal černý kabel (viz. obrázek) tak jsem klasicky našrouboval a dobře utáhl původní koaxilální kabel a od té doby mi ten internet nejak blbne. Je možné že to je tím kabelem? a popřípadně jak se ten kabel bez závitu dá zapojit? Díky za odpověd
Odesláno 3. dubna 2015 10 let Dobrý den pořídil jsem si balíček Fiber Power 40+ tak přijel technik dal mi novej já mu vrátil starej router a ktomu mi dal černý kabel (viz. obrázek) tak jsem klasicky našrouboval a dobře utáhl původní koaxilální kabel a od té doby mi ten internet nejak blbne. Je možné že to je tím kabelem? a popřípadně jak se ten kabel bez závitu dá zapojit? Díky za odpověd Ano, může to být kabelem. A nebo signálem, ty ED3 modemy využívají vice kanálů a nějaký může být zarušený. Nechápu to s tím zapojením. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. dubna 2015 10 let No mam ten router pripojenej jako ten předchozí tím koaxiálním kabelem s koncovkou F jestli se nepletu. A právě chci poradit stim jak zapojim ten kabel co jsem dál do prvního postu, protože ten nemá zavit.
Odesláno 4. dubna 2015 10 let Ten kabel bych nikam nedaval a nechal to jak toje, kvalitu signálu si over v menu mdemu na adrese 192.168.1.1 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. dubna 2015 10 let je to tam anglicky(moc mi nejde anglina) podčím to prosím najdu a jaká hodnota bude znamenat slabej signál?
Odesláno 4. dubna 2015 10 let Nejlip to zkopiruj a hod to sem, najdes to zde : gallery/image_page.php?album_id=21&image_id=217 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. dubna 2015 10 let signál je fajn, ale chudák prohlížeč, ten vypadá - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. dubna 2015 10 let Signal je ok ale během času to může kolisat, takze to chce sledovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. dubna 2015 10 let Jen info tento kabel se nešroubuje ale jen nacvakne - zamáčkne na konektor, tušim že bz melo trochu v něm cvaknout když se domáčkne. Při výměně modemu se ale podivuji že jste vrace původní koax (odšrouboval) a vracel technikovy a ten by vám donesl nový takto se to standardně neřeší a mění se jen MDM + trafo kabeli jako koax ( mezi modemem a zásuvkou) tak i UTP ( mezi modemem a PC - routrem) se standardně nemění pokut teda zjevně nejeví jako vadný poškozený.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.