Návštěvník GAz_CZ Odesláno 3. dubna 2015 Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Dobrý den pořídil jsem si balíček Fiber Power 40+ tak přijel technik dal mi novej já mu vrátil starej router a ktomu mi dal černý kabel (viz. obrázek) tak jsem klasicky našrouboval a dobře utáhl původní koaxilální kabel a od té doby mi ten internet nejak blbne. Je možné že to je tím kabelem? a popřípadně jak se ten kabel bez závitu dá zapojit? Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 3. dubna 2015 Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Dobrý den pořídil jsem si balíček Fiber Power 40+ tak přijel technik dal mi novej já mu vrátil starej router a ktomu mi dal černý kabel (viz. obrázek) tak jsem klasicky našrouboval a dobře utáhl původní koaxilální kabel a od té doby mi ten internet nejak blbne. Je možné že to je tím kabelem? a popřípadně jak se ten kabel bez závitu dá zapojit? Díky za odpověd Ano, může to být kabelem. A nebo signálem, ty ED3 modemy využívají vice kanálů a nějaký může být zarušený. Nechápu to s tím zapojením. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník GAz_CZ Odesláno 4. dubna 2015 Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 No mam ten router pripojenej jako ten předchozí tím koaxiálním kabelem s koncovkou F jestli se nepletu. A právě chci poradit stim jak zapojim ten kabel co jsem dál do prvního postu, protože ten nemá zavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. dubna 2015 Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Ten kabel bych nikam nedaval a nechal to jak toje, kvalitu signálu si over v menu mdemu na adrese 192.168.1.1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník GAz_CZ Odesláno 4. dubna 2015 Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 je to tam anglicky(moc mi nejde anglina) podčím to prosím najdu a jaká hodnota bude znamenat slabej signál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. dubna 2015 Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Nejlip to zkopiruj a hod to sem, najdes to zde : gallery/image_page.php?album_id=21&image_id=217 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník GAz_CZ Odesláno 4. dubna 2015 Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 tak tady to je v příloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. dubna 2015 Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 signál je fajn, ale chudák prohlížeč, ten vypadá Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. dubna 2015 Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Signal je ok ale během času to může kolisat, takze to chce sledovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 7. dubna 2015 Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Jen info tento kabel se nešroubuje ale jen nacvakne - zamáčkne na konektor, tušim že bz melo trochu v něm cvaknout když se domáčkne. Při výměně modemu se ale podivuji že jste vrace původní koax (odšrouboval) a vracel technikovy a ten by vám donesl nový takto se to standardně neřeší a mění se jen MDM + trafo kabeli jako koax ( mezi modemem a zásuvkou) tak i UTP ( mezi modemem a PC - routrem) se standardně nemění pokut teda zjevně nejeví jako vadný poškozený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.