Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ahojky, nevěděl byste někdo, jak "donutit" UPC, aby mi upgradovali "skříňku" před domem? Dávám sem kopii emailu, co jsem jim poslal:

"Dobrý den, v našem domě, kde jsou tři byty jsme si nechali instalovat UPC kabelovou televizi. Já bych ale ještě k ní chtěl internet, jenže při zadávání objednávky systém hlásí, že je u mě nedostupný a nejde tu. Jelikož jsem již TV s internetem od Vás v minulosti měl na jiné adrese, nemůžu se s tím smířit, že by tady nešel. Technik, který mi tu TV instaloval byl tak moc ochotný, že se mi začal "pídit" proč tu inetrenet nejde a zjistil, že by to nebyl žádný problém - stačí prý ve "sloupku" před domem vyměnit nějakou součástku za novou (říkal tak 30 minut práce). Pak nechápal, proč od UPC sloupku, který je vedle (předposlední v ulici), tak prý v cestě k tomu mému (který je poslední) je jakýsi "datafilter", ale že nemá vůbec žádný ponětí proč tu je, ale že technicky je internet možné udělat a že Vás mám poprosit, zda byste se mi o to nepostarali, tzv. problém nechali zadáním práce odstranit a tudíž by mohl vést do našeho domu i internet. Hrozně moc bych si ho přál, myslíte, že by to bylo možné? Moc děkuji za ochotu a pevně věřím, že to půjde. S pozdravem J. Hačka"

Díky všem za pomoc,

s pozdravem J. Hačka, Plzeň

Odesláno

No ono asi ten technik nevidí co je potřeba k nastavení trasy k tomu sloupku.

Jsou sousedé připojeni v sousedních domech ?

"datafiltr" se v některých případech používá když je nevyhovující rozvod který do sítě posílá rušení a který právě hlavně vadí internetu.

Navíc tu na fáru asi pláčeš na špatném hrobě a musíš přímo na UPC.

Já třeba čekal 15 let než k nám dotáhli UPC a to je protože byl problém že kabel končil před domem ale k dotažení do domu O2 nedalo svolení.

Na hlavu postavené ale prostě bylo potřeba i svolení od nich tak třeba to je podobné u Vás že je potřeba úprava - výměna kabelů a protože se tahali dříve a byli součst nějaké smlouvy která s výměnou nepočít nastává problém

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague