Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Měl jsem být na řadě, říkala smska, ale doteď se žádná aktualizace nenabídla.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Možná to je lepší :-P

Díky za info

Odesláno

myslím, že se to zvládne ještě tento měsíc

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Tak dnes ráno už k aktualizaci došlo. Mám ale dotaz, nevíte, jak se provede vypnutí do ECO módu, abych měl co nejnižší spotřebu elektřiny? Nastavené to snad mám (je to i výchozí volba), ale po vypnutí a zapnutí po chvíli běží box víceméně ihned. Zkusil jsem to změnit i na rychlý start a zpět na eco, ale chová se to stejně.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Ten eco mód se na rychlosti startu neprojeví hned po vypnutí. Respektive i když ho máte nastaven, vypnete stb a znovu zapnete, tak naskočí téměř ihned, ale když ho vypnete a necháte ho 5-10 min (nezkoušel jsem přesně) vypnutý a potom ho zapnete, tak to bude startovat cca 1-2 minuty.

Řekl bych, že je tam v přechodu do eco módu po vypnutí určitá prodleva pro případ, že by uživatel to tlačítko zmáčkl nechtěně.

Odesláno

Postačí tlačítko podržet po dobu 3-5 sekund, a stb se vypne. Při jen pouhém zmáčknutí se uspí proto je start rychlí

Odesláno

ECO mode by měl STB uspat do úplného Standby se spotřebou 1-2 W, start proběhne za 1:20 - 1:30 mn

Rychlý start jen vypne výstup na TV, start proběhne za cca 3 sec, spotřeba je však kolem 17W

Normální spotřeba v zapnutém stavu bez HDD je 20W

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

technik: v manuálu píšete max 17w a v pohotovosním režimu méně než 1w :-). No kdyby ten stb měl mít 20W, tak při připojení externího disku už by to nezvládl externí zdroj...

jinak třetí den s chybou vod043 a stále nikdo nic neví... Nejde mi víc seriálů a filmů.

Odesláno

tak 9.6. bude taky aktualizace .Mám dotaz musím to propojit s internetem ?Ten kabel co poslali fakt špička 1 metr, když budu kupovat delší potřebuji 10 metru stačí nějaký obyčejný nebo nějaký dražší?

Budu to propojovat s STB HORIZON oba vstupy na internet budou plný na jednom noťas ,a na druhém ten Kaon 700.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague