Odesláno 29. června 2015 9 let Už jsem to vyřešil. Měl sem špatný tarif a to komfort+ a musí to být horizon komfort+. Akorát se mohli ozvat sami tarif jsem nastavil před dvěma měsíci s tím že tu videotéku budu mít a oni přišli zase s novím tarifem.
Odesláno 30. června 2015 9 let Tak hotovo a z Horizon rozhraní se mohou radovat všude. Ode dneška i v Praze a okolí - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 30. června 2015 9 let Radovat? 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 30. června 2015 9 let Nepíšeš jak máš STB propojen s TV. Chce to trochu vice podrobnosti. odeslano z MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 30. června 2015 9 let HDMI z Boxu do TV to zustavá stejné jen nemám ten wifi modem takže ethernet jsem píchnul do wifiny ?
Odesláno 30. června 2015 9 let Takze mas na mysli obraz z videoteky nelo "live" TV odeslano z MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 30. června 2015 9 let Zkus si pohrát v nástroje- další nastavení a tam s položkou HDMI zda ta máš nastaveno správně dle TV Full HD nebo HD ready
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.