Návštěvník Milav Odesláno 30. června 2015 Sdílet Odesláno 30. června 2015 Tak jsem od rána v Praze také "šťastným" majitelem upgradu - menu apod. jde skousnout (i když je občas dost nelogicky řazené - třeba PVR jsem hledal marně, až formátování pod HD Mediabox). Řeším jiný problém - s nahráváním. Měl jsem před upgrade ext. disk 750 Gb rozdělený na 250 + 500 Gb, na první oddíl 250 jsem nahrával a četl na PC bez problémů. Po upgrade a novém formátování (box si zformátoval automaticky 1 oddíl, bez možnosti volby) sice na HDD jde nahrávat a přehrávat v TV. ale na PC (přes Linux reader) vidím jen adresář Kaonu, ale je prázdný, bez souborů (i když tam jsou). I když jsem zkusil oba oddíly sloučit, HDD znovu v boxu zformátovat - výsledek je stejný, v PC nevidím žádný soubor. Pokud ale použiju flash 64Gb, nahrávání jde v pohodě (jen HD se občas seká) a lze kopírovat nahrávky bez problémů i v PC, netušíte někdo, v čem by mohl být zakopaný pes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 30. června 2015 Sdílet Odesláno 30. června 2015 Tak jsem testoval a zjistil následující: po instalaci Ext2fsd a Paragon ExtFS se nainstalovaly drivery pro ext 2-4 (nevím ale, který z nich, instaloval jsem oba po sobě) a disk je i se soubory normálně vidět jako další disk ve Win7 a všechny soubory jdou čímkoliv kopírovat. Nahrávka má příponu .rec a jde editovat např. VideoRedo nebo MpegStream clip. Po přejmenování přípony na .TS jde běžně přehrát. Ext2FSD: http://sourceforge.net/projects/ext2fsd/files/Ext2fsd/ Paragon ExtFS (registrace zdarma): https://www.paragon-software.com/home/extfs-windows/ MpegStreamclip: http://www.squared5.com/ VideoRedo (30dní test,pak placené, v češtině): http://www.videoredo.com/en/Products_TVSuite_V5.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fun Odesláno 30. června 2015 Sdílet Odesláno 30. června 2015 Tak už se mi to tam taky cpe.. Chtěl bych se zeptat, když budu vytrvale dávat exit a aktualizaci odmítat, dá to někdy v budoucnu pokoj, nebo je to uloženo někde v paměti a bude to prudit navždy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. července 2015 Sdílet Odesláno 1. července 2015 Bude to prudit navždy Takže až se jednou spletete ... Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. července 2015 Sdílet Odesláno 1. července 2015 Má někdo po upgrade na Horizon soft. slabější zvukový výstup (dB) u všech kanálů přes HDMI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 1. července 2015 Sdílet Odesláno 1. července 2015 Já ano, cca o třetinu až polovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 1. července 2015 Sdílet Odesláno 1. července 2015 Taky mi dost vadí, že nastavit oblíbené jdou, ale ukážou se mi jen v EPG. Pokud si šipkou vyberu rychlý přehled (ikony kanálů vlevo), tam jsou stále všechny programy. Existuje nějaká finta, aby tam byly jen oblíbené? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 1. července 2015 Sdílet Odesláno 1. července 2015 Tak už se mi to tam taky cpe..Chtěl bych se zeptat, když budu vytrvale dávat exit a aktualizaci odmítat, dá to někdy v budoucnu pokoj, nebo je to uloženo někde v paměti a bude to prudit navždy??? V novým fw jde při bootu zařízení držet tuším červený nebo zelený tlačítko a nabootuje do základního nastavení, kde je vidět síla signálu atd atd,.. a mimo jiné tam jde změnit stáhnutí firmwaru z káble na LAN (když ho nebudeš mít připojený, tak fw nestáhne), nejde něco takového i se starým FW? zkus to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. července 2015 Sdílet Odesláno 1. července 2015 chci stary FirmWare. Kde ho sezenu. A pujde pres USB? Chybi tu spousta funkci. TimeShift abych se podival nazpet kdyz neco prehlednu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 TimeShift tam je. Zmáčkni Pauze. Až Bude funkční archiv bude to ještě lepší když něco přehlédneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.