Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

O jaký náklady se přesně jedná? Jestli odejdeš, tak klidně ten jeden kaon od tebe odkoupím ;)

Jinak, jestli si myslíš, že to je někde jinak, tak každý provider, co nabízí i TV má svoje mouchy.

Odesláno
Dva měsíce netrpělivě čekám, zda se někomu podaří vrátit Kaon do původního stavu a odvrhnout tu hrůzu, zvanou HORIZON. Víte-li jak, napište prosím, podle fóra zdaleka nejsem sám, kdo na to čeká. Mám 2 zařízení Kaon, na jednom se stále upgrade bráním a zatím sledujeme raději TV na přístroji, který má původní software. UPC zajímají pouze včas zaplacené poplatky, technická (opravdu technická!?) podpora odpovídá pouze naučenými větami, ostatně co čekat od call centra. :evil:

Tak odejdi, nikdo tě přece nedrží. Počkat, že bys neměl ke komu jinýmu odejít? :-)

Možná v Praze ano, ale u nás velký výběr k odchodu není, navíc se jedná i o náklady. Mám 3 settopboxy, dva zakoupené a ty díky systému UPC jsou jinde nepoužitelné. Ovšem styl odpovědi napovídá, že jde oo někoho od UPC, takže adresu tohoto fóra, které jsem si myslel že by mohlo někomu pomoct, definitivně smažu z odkazů. Čau!!!

Pokud by jsi chtě prodávat, tak napiš do SZ. Chci si zřizovat UPC a tak bych měl zájem aj o ty dva kusy.

Odesláno

Je pravdou, že jsou s novým rozhraním Horizon problémy. Příští týden bychom měli vypustit opravnou aktualizaci, která většinu zmíněných chyb opraví. Věřím, že po aktualizaci bude opět vše funkční a vy si budete moci užívat plnohodnotných výhod nového prostředí Horizon. Děkuji za Vaší trpělivost. David - UPC Facebook tým

Odesláno

Byli bysme rádi kdybyste opravili všechny chyby, ne většinu chyb! Děkujeme pane Davide.

Odesláno

A zkoumal vůbec někdo v UPC, zda ten STB tu aktualizaci ustojí? Ta odezva je šílená. Pochybuji, že aktualizace ten stb zrychlí...

Odesláno
Je pravdou, že jsou s novým rozhraním Horizon problémy. Příští týden bychom měli vypustit opravnou aktualizaci, která většinu zmíněných chyb opraví. Věřím, že po aktualizaci bude opět vše funkční a vy si budete moci užívat plnohodnotných výhod nového prostředí Horizon. Děkuji za Vaší trpělivost. David - UPC Facebook tým

Může někdo potvrdit, zda se nejedná o srandu? Nikde jsem tohle nemohl najít na poradně UPC. Kdyby problémy přiznali, s*ali by si jen na hlavu.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Tak dnes jsem zkusil MUTE a koukám, že to fakt ztichlo. Škoda jen, že když zase chci zvuk, tak to musím přepnout a pak zase jako pitomec srovnat formát... :)))

Odesláno

Do konce tohoto měsíce vypustíme opravnou aktualizaci, která většinu zmíněných chyb opraví. Děkuji za Vaší trpělivost. David - UPC Facebook tým

už to začíná nejdříve příští týden a teď na konci měsíce

Odesláno

Může někdo potvrdit, zda se nejedná o srandu? Nikde jsem tohle nemohl najít na poradně UPC. Kdyby problémy přiznali, s*ali by si jen na hlavu.

Nevím jak ty, ale já mám ten balast doma. Když se podíváš na jejich zeď, všichni si stěžují, když se podíváš sem, všichni si stěžují. Je mi 100x milejší, když napíše, jak to je, než kdyby nám nutil nějaké naučené dokola opakující se nesmysli. Jak je ten jejich Horizon užasný atd. To by mě akorát ještě víc nasr****

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague