Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Brzy nebude čestinu vůbec potřebovat, protože mu bude stačit Allah akbar.

Odesláno

Já to díky soudruhům na Hradě sázím na azbuku :lol:

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno
...pokut si ho ...USB datoví zařízeni...Freskami... pokut se rozšíří.. .
OMG, člověče, nechceš si proboha zopakovat češtinu z nějaké 5.třídy základní školy? Toto je naprosto otřesný projev dospělého člověka! Chápu vynechávání diakritiky, to dělám i já, ale takové hrubky, chybějící interpunkce se ztrátou smyslu vět, to se tak často skutečně nevidí :-( Nechápu, jak ti někdo může vůbec rozumět...

Omlouvám se za OT.

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Já to psal už mockrát.Jenže těžko si může zopakovat češtinu z 5. třídy,když se do ní ani nedostal.Alespoň by to ale mohl někdo z UPC po něm opravit,když už tady za ně kope...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Pánové, respektujte Pravidla fóra, bod č. 10.

U mnoha příspěvků občas vstávám ze židle a pláču na současnou úrovní českého vzdělávacího systému, nicméně se nad tím snažím přenášet... Tedy alespoň u diskutujících, kteří mají k danému problému co říci (něco málo) a k nim lada-vir určitě patří

Odesláno
Nejde mi nastavit formát obrazu.Dřív byly pořady,nebo filmy ve formátu 4:3 klasicky i v TV-- 4:3.Tzn černý pruhy na bokách.

A ty,co byly 16:9,tak byly přes celou obrazovku.

Ale teď se obraz roztáhne na celou obrazovku 16:9--no hrůza. Ty široký obličeje a všechno ostatní.Máte nejaký zkušenosti,jak to upravit,nebo je to chyba nového sw.

Díky.Lůďa

Viz. asi 10 příspěvků v tomto tématu. Přenastavit to jde pro aktuáně sledovaný kanál, ale po přepnutí/vypnutí dojde k zahození nového nastavení a zase se to musí nastavovat znovu. Je to chyba aktuálního FW, prý by se to mělo opravit další aktualizací.

...takže bohužel ani aktualizace nepomohla a řeším formát obrazu také i nadále. Uvažuji o CAM, ale nejsem si jistá, jestli se to tím vyřeší :scratch:. To přenastavení v rámci sledovaného kanálu se dělá, prosím, jak??? :roll: Děkuji...

Odesláno
Pánové, respektujte Pravidla fóra, bod č. 10.

U mnoha příspěvků občas vstávám ze židle a pláču na současnou úrovní českého vzdělávacího systému, nicméně se nad tím snažím přenášet... Tedy alespoň u diskutujících, kteří mají k danému problému co říci (něco málo) a k nim lada-vir určitě patří

To mi vysvětli,co mi může říct k tématu skoro negramotná osoba??A proč nevstáváš ze židle,když je navíc k tomu i občas arogantní?Navíc příspěvky typu " podej výpověď, najdi si jiného providera atd. a to i od jiných přispěvatelů(např. Marek-26,nebo YABAKA) jsou taky fakt velmi přínosné,že?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno
Nejde mi nastavit formát obrazu.Dřív byly pořady,nebo filmy ve formátu 4:3 klasicky i v TV-- 4:3.Tzn černý pruhy na bokách.

A ty,co byly 16:9,tak byly přes celou obrazovku.

Ale teď se obraz roztáhne na celou obrazovku 16:9--no hrůza. Ty široký obličeje a všechno ostatní.Máte nejaký zkušenosti,jak to upravit,nebo je to chyba nového sw.

Díky.Lůďa

Viz. asi 10 příspěvků v tomto tématu. Přenastavit to jde pro aktuáně sledovaný kanál, ale po přepnutí/vypnutí dojde k zahození nového nastavení a zase se to musí nastavovat znovu. Je to chyba aktuálního FW, prý by se to mělo opravit další aktualizací.

...takže bohužel ani aktualizace nepomohla a řeším formát obrazu také i nadále. Uvažuji o CAM, ale nejsem si jistá, jestli se to tím vyřeší :scratch:. To přenastavení v rámci sledovaného kanálu se dělá, prosím, jak??? :roll: Děkuji...

...ještě poznatek z předešlých reakcí:- "no maji totiž problém lidi co maji starší TV a jsou pres scart a chtejí obraz 4:3 to je na nove přes HDMI 16:9 to pojede"... Tak tato varianta chybí! :roll:

Odesláno

Dobrý den. Po aktualizaci KAONu KCF-SA700 na Horizon se mi začal v noci sám zapínat STB.

Set top box se vždycky před 3. hodinou ranní zapne a začne to hrát. STB neraguje na ovladač, musim ho odpojit od napajeni.

Děkuji za rady.

Odesláno

vitas1111: doporučuji pozvat exorcistu. Obvykle poradí v kostele. I předměty mohou být posedlé! Ale jinak dobrej námět do nějakého hororu :-) ještě bys mohl v noci začít slyšet hlasy a kroky :-D nějaký to jemný pohlazení po vlasech,...

Teď vážně - asi jediná možnost je tovární nastavení.

Odesláno

Myslím že tovární nastavení nepomůže.

Je to nejspíše nějaká nová funkce, která STB v noci box rebootuje pro nahrání nových upgradů a podobně. STB se nejspíše sám po chvíli vypne. Jediná pomoc bude asi vypínat

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague