Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

ha.. koukám že máme naprosto stejné zkušenosti. Paráda

Odesláno

máte settopbox připojen k internetu? VOD43 se zobrazuje tuším při tomto problému.

Odesláno

Jo, z modemu ethernetovým kabelem do mediaboxu. Když nebyl připojen k internetu, tak mě to do té videotéky vůbec nepustilo. Teď jí můžu procházet, ale vždy když chci něco pustit, tak se film/seriál pár vteřin načítá a poté skočí tenhle error

Odesláno
...

A jako bonus nerespektuje nastavení poměru stran a při každém restartu zařízení musím poměr znovu přenastavit a je to extrémně otravný, nějaký fix někde existuje?

Tohle již prý bylo opraveno jedním z minulých updatů :?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Jak říká tele.kom, set-top box připojen je, technik říkal že vidí jeho ip a vše u něj vypadá ok a přesto to nefunguje. U toho poměru stran je to tak, že normálně při různých nastavení v boxu se poměr mění, ale u některých pořadu ať dám cokoliv tak je pořád špatný, stejný. Zlatý Kaon KCF-B4003HCO, toto je zdá se prozatím pěkný křáp, jediné co je lepší je, že rychleji přepíná programy.

Odesláno

Co si představuješ pod pojmem špatný poměr stran. Černé pruhy svisle?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

pořad 4:3 je roztažený na 16:9

Odesláno

Tipuji to na připojení přes HDMI. Už jsem to viděl u souseda.

Ještě tam mají asi chybku. Snad příští FW.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Nevíte někdo, jak si zobrazit sílu a kvalitu signálu na Kaonu KCF-SA700? V poslední době mi začal zamrzat obraz a nechci zbytečně platit výjezd technika na změření signálu. Na TV Sony s CA modulem je signál bez problémů, na STB AB 650 HDC mi signál dost kolísá (síla signálu občas mezi 11-70%, občas je na 98 %) Díky.

• po 2 týdnech...
Odesláno

2iuqhas.jpg

teď jsem přišel domu a kartička taky .To mám jenom Kaon KCF-SA700 HD a píšou aktualizace 16.11.2015.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague