Odesláno 5. srpna 2015 9 let Tak se mi ted nahrala zas nova verze fw do kaonu. Nevite co tam je za novinky? To je druhy update behem tydne...
Odesláno 6. srpna 2015 9 let u mě žádná nová verze zatím nedorazila .Máte taky problémy s názvy programu ,například Meteo TV ,rezerva vůbec se to neaktualizuje. Zlatá stará verze. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 6. srpna 2015 9 let Tak už proběhla u Vás aktualizace? Jaké z toho máte pocity? Já tedy žádné zlepšení nějak nevidím.
Odesláno 6. srpna 2015 9 let Plný souhlas. Marně hledám slibované zlepšení. Jsem rozhodnutý zrušit STB a přejít na CA modul - ale ačkoliv mám pronájem STB v ceně služby, tak u CA modulu po mně budou chtít 70,- Kč za pronájem... Opravdu služby zákazníkům.... Podívejte se na fakturu, jak je to s pronájmem v ceně služby Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. srpna 2015 9 let To asi ne, tam se ani bez zapíchnuteho USB nedostanu. Nejdřív jsem myslel na nějaké anomálie v síti, ale těch deset minut a samovypnutí do toho nějak nesedí... Ale díky za hint. Podívej se do plánu nahrávek, jestli tam není něco pravidelného. Ale i tak, že by si to něco vymyslelo samo?
Odesláno 6. srpna 2015 9 let Plný souhlas. Marně hledám slibované zlepšení. Jsem rozhodnutý zrušit STB a přejít na CA modul - ale ačkoliv mám pronájem STB v ceně služby, tak u CA modulu po mně budou chtít 70,- Kč za pronájem... Opravdu služby zákazníkům.... Podívejte se na fakturu, jak je to s pronájmem v ceně služby Mám účtovaný pronájem a pak tam je balíčková sleva. Celková cena je ta, co byla deklarovaná, při objednávání služby. Doufám, že s CA to bude stejné.
Odesláno 6. srpna 2015 9 let Nejdřív jsem myslel na nějaké anomálie v síti, ale těch deset minut a samovypnutí do toho nějak nesedí... Tak možná že se zapne kvůli vyhledávání aktualizací FW...
Odesláno 7. srpna 2015 9 let Zdravím,po upgrade jsem zklamaný. Nepřehledné , zoufalá práce s oblíbenými kanály , pro starší lidi (moje mamka 65) nepoužitelné. Jsem také zklamaná, špatné, nepřehledné, úplná změna na dálkovém ovládání se velmi plete a úplně nejhorší používání teletextu !
Odesláno 8. srpna 2015 9 let Tak mně naštěstí televize formát 4:3 drží a STB konečně shapuje správně, nicméně přibyla velmi zajímavá vlastnost.Každé ráno 3:10 se ten krám zapne, probudí televizi a po deseti minutách se sám vypne...Občas zapomenu vypnout TV narvrdo, takže pak ranní vstávání stojí za to...[/quote To jsem strašně ráda,že jste to sem napsal.Protože mně se v noci televize taky sama zapnula.Bože,to byl úlek.A ještě mi to nechce nikod věřit. Zahřívá se někomu neúměrně STB? Já teprve teď poté co se zlepšilo fomátování televize a dá se na ni koukat,že ten STB přímo hoří.Přitom je volně,odnikud jej nic nestíní.
Odesláno 8. srpna 2015 9 let Zkus ten STB podložit např. víčky od petlahví, aby byl výš a lépe větral odspodu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.