Odesláno 22. srpna 2015 9 let Brzy nebude čestinu vůbec potřebovat, protože mu bude stačit Allah akbar.
Odesláno 22. srpna 2015 9 let Já to díky soudruhům na Hradě sázím na azbuku Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 22. srpna 2015 9 let ...pokut si ho ...USB datoví zařízeni...Freskami... pokut se rozšíří.. .OMG, člověče, nechceš si proboha zopakovat češtinu z nějaké 5.třídy základní školy? Toto je naprosto otřesný projev dospělého člověka! Chápu vynechávání diakritiky, to dělám i já, ale takové hrubky, chybějící interpunkce se ztrátou smyslu vět, to se tak často skutečně nevidí Nechápu, jak ti někdo může vůbec rozumět... Omlouvám se za OT. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Já to psal už mockrát.Jenže těžko si může zopakovat češtinu z 5. třídy,když se do ní ani nedostal.Alespoň by to ale mohl někdo z UPC po něm opravit,když už tady za ně kope... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 22. srpna 2015 9 let Pánové, respektujte Pravidla fóra, bod č. 10. U mnoha příspěvků občas vstávám ze židle a pláču na současnou úrovní českého vzdělávacího systému, nicméně se nad tím snažím přenášet... Tedy alespoň u diskutujících, kteří mají k danému problému co říci (něco málo) a k nim lada-vir určitě patří
Odesláno 22. srpna 2015 9 let Nejde mi nastavit formát obrazu.Dřív byly pořady,nebo filmy ve formátu 4:3 klasicky i v TV-- 4:3.Tzn černý pruhy na bokách.A ty,co byly 16:9,tak byly přes celou obrazovku. Ale teď se obraz roztáhne na celou obrazovku 16:9--no hrůza. Ty široký obličeje a všechno ostatní.Máte nejaký zkušenosti,jak to upravit,nebo je to chyba nového sw. Díky.Lůďa Viz. asi 10 příspěvků v tomto tématu. Přenastavit to jde pro aktuáně sledovaný kanál, ale po přepnutí/vypnutí dojde k zahození nového nastavení a zase se to musí nastavovat znovu. Je to chyba aktuálního FW, prý by se to mělo opravit další aktualizací. ...takže bohužel ani aktualizace nepomohla a řeším formát obrazu také i nadále. Uvažuji o CAM, ale nejsem si jistá, jestli se to tím vyřeší . To přenastavení v rámci sledovaného kanálu se dělá, prosím, jak??? Děkuji...
Odesláno 22. srpna 2015 9 let Pánové, respektujte Pravidla fóra, bod č. 10.U mnoha příspěvků občas vstávám ze židle a pláču na současnou úrovní českého vzdělávacího systému, nicméně se nad tím snažím přenášet... Tedy alespoň u diskutujících, kteří mají k danému problému co říci (něco málo) a k nim lada-vir určitě patří To mi vysvětli,co mi může říct k tématu skoro negramotná osoba??A proč nevstáváš ze židle,když je navíc k tomu i občas arogantní?Navíc příspěvky typu " podej výpověď, najdi si jiného providera atd. a to i od jiných přispěvatelů(např. Marek-26,nebo YABAKA) jsou taky fakt velmi přínosné,že? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 22. srpna 2015 9 let Nejde mi nastavit formát obrazu.Dřív byly pořady,nebo filmy ve formátu 4:3 klasicky i v TV-- 4:3.Tzn černý pruhy na bokách.A ty,co byly 16:9,tak byly přes celou obrazovku. Ale teď se obraz roztáhne na celou obrazovku 16:9--no hrůza. Ty široký obličeje a všechno ostatní.Máte nejaký zkušenosti,jak to upravit,nebo je to chyba nového sw. Díky.Lůďa Viz. asi 10 příspěvků v tomto tématu. Přenastavit to jde pro aktuáně sledovaný kanál, ale po přepnutí/vypnutí dojde k zahození nového nastavení a zase se to musí nastavovat znovu. Je to chyba aktuálního FW, prý by se to mělo opravit další aktualizací. ...takže bohužel ani aktualizace nepomohla a řeším formát obrazu také i nadále. Uvažuji o CAM, ale nejsem si jistá, jestli se to tím vyřeší . To přenastavení v rámci sledovaného kanálu se dělá, prosím, jak??? Děkuji... ...ještě poznatek z předešlých reakcí:- "no maji totiž problém lidi co maji starší TV a jsou pres scart a chtejí obraz 4:3 to je na nove přes HDMI 16:9 to pojede"... Tak tato varianta chybí!
Odesláno 25. srpna 2015 9 let Dobrý den. Po aktualizaci KAONu KCF-SA700 na Horizon se mi začal v noci sám zapínat STB. Set top box se vždycky před 3. hodinou ranní zapne a začne to hrát. STB neraguje na ovladač, musim ho odpojit od napajeni. Děkuji za rady.
Odesláno 25. srpna 2015 9 let vitas1111: doporučuji pozvat exorcistu. Obvykle poradí v kostele. I předměty mohou být posedlé! Ale jinak dobrej námět do nějakého hororu ještě bys mohl v noci začít slyšet hlasy a kroky nějaký to jemný pohlazení po vlasech,... Teď vážně - asi jediná možnost je tovární nastavení.
Odesláno 25. srpna 2015 9 let Myslím že tovární nastavení nepomůže. Je to nejspíše nějaká nová funkce, která STB v noci box rebootuje pro nahrání nových upgradů a podobně. STB se nejspíše sám po chvíli vypne. Jediná pomoc bude asi vypínat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.