Odesláno 2. října 2015 9 let máte settopbox připojen k internetu? VOD43 se zobrazuje tuším při tomto problému.
Odesláno 2. října 2015 9 let Jo, z modemu ethernetovým kabelem do mediaboxu. Když nebyl připojen k internetu, tak mě to do té videotéky vůbec nepustilo. Teď jí můžu procházet, ale vždy když chci něco pustit, tak se film/seriál pár vteřin načítá a poté skočí tenhle error
Odesláno 3. října 2015 9 let ...A jako bonus nerespektuje nastavení poměru stran a při každém restartu zařízení musím poměr znovu přenastavit a je to extrémně otravný, nějaký fix někde existuje? Tohle již prý bylo opraveno jedním z minulých updatů Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. října 2015 9 let Jak říká tele.kom, set-top box připojen je, technik říkal že vidí jeho ip a vše u něj vypadá ok a přesto to nefunguje. U toho poměru stran je to tak, že normálně při různých nastavení v boxu se poměr mění, ale u některých pořadu ať dám cokoliv tak je pořád špatný, stejný. Zlatý Kaon KCF-B4003HCO, toto je zdá se prozatím pěkný křáp, jediné co je lepší je, že rychleji přepíná programy.
Odesláno 4. října 2015 9 let Co si představuješ pod pojmem špatný poměr stran. Černé pruhy svisle? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 4. října 2015 9 let Tipuji to na připojení přes HDMI. Už jsem to viděl u souseda. Ještě tam mají asi chybku. Snad příští FW. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 31. října 2015 9 let Nevíte někdo, jak si zobrazit sílu a kvalitu signálu na Kaonu KCF-SA700? V poslední době mi začal zamrzat obraz a nechci zbytečně platit výjezd technika na změření signálu. Na TV Sony s CA modulem je signál bez problémů, na STB AB 650 HDC mi signál dost kolísá (síla signálu občas mezi 11-70%, občas je na 98 %) Díky.
Odesláno 8. listopadu 2015 9 let teď jsem přišel domu a kartička taky .To mám jenom Kaon KCF-SA700 HD a píšou aktualizace 16.11.2015. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.