Návštěvník ipadik Odesláno 15. dubna 2015 Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Cau můžete mě prosím poradit kdy je nejvýhodnější termín pro výpoved abych doplatil co nejmin měsíců do plné ceny co budou chtít upc, věrnostní období mě končí 6.června 2015 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. dubna 2015 Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Teď výpovědní lhůta je jeden měsíc a začíná plynout od prvního dne následujícího měsíce. Není problém dát výpověď dopředu s datem, ke kterému si přejete ukončit. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Warezz.K Odesláno 17. dubna 2015 Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Je docela nefér, že lidé, kteří jsou nuceni se z nějakého důvodu odstěhovat z bydliště, kde měli věrnostní program (40 zrychlené na 120) musí ještě platit vcelku velké sumy za to, že nemohou používat net na svém novém bydlišti. Protože tam prostě UPC není i přesto, že by ho chtěli. Sere mě to. Měli by existovat nějaké výjimky. Týká se to mě. S netem max spokojenost a sere mě, že tam, kde jsem prostě UPC není i kdybych se rozkrájel. Mluvím o Karlových Varech. Co bych za to dal, mít ho dál. Ale když to prostě nejde? Poplatky za odstoupení beru. Ale ne pro lidi, kteří nemaj jinou možnost. Teď jak kripl budu platit ještě něco co nemám a ještě si musim dělat nějaký zasraný wifi nebo xDSL technologii, která je spolehlivá asi tak jako wifi ve vzduchu. Fuck! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 17. dubna 2015 Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Je celkem jasný, že kdyby ty výjimky existovaly, tak každej vychcánek, co chce s UPC skončit, to bude hrát právě na to, že se odstěhoval apod. Takže raději bez výjimek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Warezz.K Odesláno 17. dubna 2015 Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 To je sice pochopitelné, proti tomu žádná, ale výjimka by musela bejt podložená. Přísně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. dubna 2015 Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Na co výjimky? Akorát by to musel někdo zkoumat, pídit se po tom, což by stálo peníze. Buď vydržíte na službách a získáte po roce slevu (vyplácenou s předstihem poměrovou měsíční částí) a nebo nevydržíte a platíte plnou cenu. Zkuste nechat služby přepsat na nového nájemce bytu třeba to v tomto případě doúčtovávat nebudou. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 17. dubna 2015 Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 To je sice pochopitelné, proti tomu žádná, ale výjimka by musela bejt podložená. Přísně. Přemýšlíš nad tím, co píšeš? Jak chceš dokázat, že se stěhuješ z bodu A do bodu B bez toho, že by se mohlo jednat o podvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.