Návštěvník Odesláno 24. ledna 2006 Sdílet Odesláno 24. ledna 2006 Namapaval jsem veřejnou ip adresu na druhý počítač. Internet tam běží, ale nepoužívá veřejnou IP. Nevíte jak sdílet IP. Nebo nemáte nějakej podrobnější návod na namapování(i když to mám asi dobře). thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2006 Sdílet Odesláno 25. ledna 2006 Můžete prosím popsat způsob, jakým jste "namapoval" ip adresu na druhý počítač? Používáte router, routerem je jeden z počítačů, proxy nebo jste zkusil dát 2 stejné ip adresy oběma počítačům a připojit je přímo na modem? ... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2006 Sdílet Odesláno 25. ledna 2006 Můžete prosím popsat způsob, jakým jste "namapoval" ip adresu na druhý počítač? Používáte router, routerem je jeden z počítačů, proxy nebo jste zkusil dát 2 stejné ip adresy oběma počítačům a připojit je přímo na modem? ...Děkuji Na tomhle počítači mám připojenej net s veřejnou ip. Počítače mám propojený OvisLinkem a ve firewallu jsem nastavil porty(udp,tcp). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2006 Sdílet Odesláno 25. ledna 2006 Sakra zapoměl jsem se přihlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2006 Sdílet Odesláno 25. ledna 2006 Předpokládám, že onen Ovislink je router. V něm nastavte venkovní adresu (WAN IP adress) vaši veřejnou ip adresu. Počítačům připojeným k routeru přidělte ip adresy z rozsahu nastavenem v routeru (o Ovislinku nejpravděpodobněji něco jako 192.168.1.1 - 192.168.1.254). Navenek se budou tvářit jako veřejná ip. Toto si můžete ověřit například na http://mojeip.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2006 Sdílet Odesláno 25. ledna 2006 Sakra, Radovane z Plzne ... chce to nejaky vzdy presnejsi informace o tom jak to mas propojene, to je zaklad. Nikdo znas nema vesteckou kouli. Ale berme to tak, ze ses na inetu zacatecnik a v dizkuzich se neorientujes. Takze sem napis presnejsi udaje a uvidime . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2008 Sdílet Odesláno 22. října 2008 Mám dotaz poradí mi někdo co zadat do kolonek pro správné fungování Wifi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. října 2008 Sdílet Odesláno 23. října 2008 To zalezi jak mas nastaveny wifi router. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.