Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak jsem po dlouhé době ,spustil HBO GO a je tam přidáno živé vysílaní HBO v klasické verzi SD. Obraz nic moc.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Este vcera sa dalo prehravat.Dnes mi vybehla hlaska,ze mam nainstalovat plugin pre Silverlight.Ale pri inatalacii vypisuje,ze je uz nainstalovana rovnaka verzia doplnku Silverlight.Co s tym,nejaka rada?

Snimkaobrazovky372v6g.png

Snimkaobrazovky38f2w6.png

Odesláno

Odinstalovat Silveright a znovu nainstalovat nejde?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Skusal som,nejde :(

Snimkaobrazovky39p32s.png

Odesláno

S novou verzi Chromu (od verze 42) se vyskytly se Silverlightem a HBO GO problémy.

Zkus do adresového řádku napsat: chrome://flags/ a tam ručně aktivovat rozhraní NPAPI. Pak restartuj prohlížeč Chrome.

http://www.zive.cz/bleskovky/v-novem-ch ... fault.aspx

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

Katoda,dik,uz to slape.

Snimkaobrazovky404631.png

Odesláno

Netuším mě to funguje Chrome (Verze 42.0.2311.90) a nic sem nenastavoval, ale vetšinou stejně koukám na tabletu s androidem přes applikaci.

Odesláno

Predcasny optimizmus a na svete je dalsi problem."Zariadenie pre zakaznika nie je povolene". :shock: Som prihlaseny a trailer prehrat ide.

Snimkaobrazovky41ph6p.png

Odesláno

A nepřekročil jsi počet zaregistrovaných zařízení - Max 4 nezávisle na druhu

Jestli to není bráno jako další, já teda co teď koukal do nastavení tak tam mám jen Tablety a mobil, ale PC tam není vydět ale asi se bude počítat taky.

Odesláno

Pokial by som prekrocil pocet registrovanych zariadeni ani sa do HBO GO neprihlasim.Prihlaseny som.

Snimkaobrazovky42uf99.png

Edit:Vyriesene.Problem bol v chrome 41,pod ktorym som bol prihlaseny este pred tym ako sa mi aktualizoval na 42.Po odhlaseni zo 41 a opatovnom prihlaseni na 42 filmy idu prehrat.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague