Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

máte někdo problém jako já se zvukem na Hustler TV? Používám Horizon media box (tester) a vše ostatní šlape skvěle, ale na této stanici mi blbne zvuk - je jaksi rozchrchlaný. Dělá to někomu a je nějaké řešení? Děkuji.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odesláno

zavolej na KC UPC nebo spíše obrat na forum které je pro tento test provoz vytvořené.

na Hastler nekoukám ani snad přes den nejde a měl jsem za to že se v test provozu zakazoval aby byl nepřístupný, to si ještě ověřím

Odesláno
  • Autor

Ja mam nabidku Komplet + 240 takze Hustlera mam :-) Vse jedeš v pohode, ale ten Hustler nejak chrci....ten zvuk neni zdaleka cisty......chci si ponechat Horizon dal (uz sem mlvuil s KC a nechaji me ho doma, za skoro stejny peniz - vern. program).

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odesláno

Tak někdo u toho heká, někdo funí a někdo zase chrchlá :lol:

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

si taky myslim, že to nebude chyba, ale vlastnost takovýho vysílání :? podobný videa na internetu sou na tom stejně :roll: jo a někde u toho ještě mlaskaj :puker: si to dej bez zvuku a máš klid

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
:-))) No dobre, ale chybka to asi bejt musi, nerikejte mi, ze Hustler TV ma vsechny videa takto zvukove spatna...?? Ten zvuk je desne prerusovanej.....musi to bejt nejaka chybka nekde....
Odesláno

Kurvy se nachladily a tak chraptí.

Odesláno

Až nebudu co vědět s penězi, tak až potom si budu předplácet balíček k takovýma hovadinama.

Odesláno

Tak na tech pet minut to snad nevadi? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

• Po roku...
Odesláno

zase něco borci z UPC zkazily. Koukám asi od včera nejdou žádné erotické programy. Píše to kód 5.Nabídka KOMPLET +

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague