Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím, nevím jestli toto patří sem, kdyžtak to klidně přesuňte. Jde mi o toto:

Testoval jsem Horizon box a když mi to sem přišel technik propojovat, nestačil jsem se divit. Do zásuvky jsem dostal rozbočovač a z toho vedou 3 kabely - jeden do ložnice, do moodemu, který uý nepotřebuji (modem je v STB) druhý a třetí dírou ve zdi do obýváku k TV - jeden je volně položen-odpojen a jeden je v STB. Zároveň mi vede z STB v obýváku ethernet kabel do PC, zdí, do PC, který je v ložnici. Nechávám si Horzon, tak se chci optat, zda nestačí tedy ten kabel, co vede do ložnice do mnodemu zlikvidovat a ten volný, co je v obýváku taky? Stačí jeden kabel se zásuvky UPC sdířka DATA do STB, jak to mám teď a jenom nechat ten ethernet kabel propojenej s pocitačem? Nebo je to jinak? Díky moc za radu, jsem laik, díky

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4699-propojen%C3%AD-p%C5%99i-slu%C5%BEb%C4%9B-horizon/
Sdílet na ostatní stránky

já když kdysi dávno testoval stovku, tak sem měl taky zapojený oba modemy, páč ve smlouvě byl ještě pořád starej internet, kterej fungovat musel, a stovka byla jenom testovací bez jakejchkoliv záruk

ale je otázkou, jestli tady přes ten novej stb už funguje i internet :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...