Trabi Odesláno 30. dubna 2015 Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Zdravím, nevím jestli toto patří sem, kdyžtak to klidně přesuňte. Jde mi o toto: Testoval jsem Horizon box a když mi to sem přišel technik propojovat, nestačil jsem se divit. Do zásuvky jsem dostal rozbočovač a z toho vedou 3 kabely - jeden do ložnice, do moodemu, který uý nepotřebuji (modem je v STB) druhý a třetí dírou ve zdi do obýváku k TV - jeden je volně položen-odpojen a jeden je v STB. Zároveň mi vede z STB v obýváku ethernet kabel do PC, zdí, do PC, který je v ložnici. Nechávám si Horzon, tak se chci optat, zda nestačí tedy ten kabel, co vede do ložnice do mnodemu zlikvidovat a ten volný, co je v obýváku taky? Stačí jeden kabel se zásuvky UPC sdířka DATA do STB, jak to mám teď a jenom nechat ten ethernet kabel propojenej s pocitačem? Nebo je to jinak? Díky moc za radu, jsem laik, díky Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. dubna 2015 Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 já když kdysi dávno testoval stovku, tak sem měl taky zapojený oba modemy, páč ve smlouvě byl ještě pořád starej internet, kterej fungovat musel, a stovka byla jenom testovací bez jakejchkoliv záruk ale je otázkou, jestli tady přes ten novej stb už funguje i internet Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 30. dubna 2015 Autor Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Opravdu prekvapeni - jasne, ze staci jeden kabel od sdirky DATA do STB Horizon a s Horizon eth. kabel do PC a slape to jako hodinky..... Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.