Odesláno 14. května 2015 9 let Autor že se musi vždycky na každém fóru objevit nějaký chytrolin který sežral svět:( - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 14. května 2015 9 let tak jsem zkusil zapojit kabel upc primo do tv našlo to asi 200 programu ale hraje asi jen 10 u ostatnich je hláška zapojte kartu CA nebo stb.u tech 10 tzn. i čt tam to hbbtv funguje.ale dal jsem to zpatky na STA je to na ovládání pohodlnější dik Naslo to 200 kanalu protoze jsi ladil v modu kabel - DVB-C zkus to ladit jako antenu DVB-T a nejde to 32 nekodovanych kanalu, koax kabel normalne propoj skrz setopbox. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. května 2015 9 let že se musi vždycky na každém fóru objevit nějaký chytrolin který sežral svět:( To mluvíš o sobě?Ještě že máš tolik hrdosti že se přiznáš. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 14. května 2015 9 let Autor za prve ja nemluvim ja píšu za druhe už mi nepiš dutohlave - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 14. května 2015 9 let Podle sebe soudim tebe. Jen jsem te upozornil na to, ze kdybys rovnou vyzkoušel co ti tady ostanī už dříve napsali, bylo by to v klidu a osočovat a urážet jsi začal ty, já ne Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 15. července 2015 9 let Česká televize testuje v hybridním vysílání audio i video formáty včetně 4K Česká televize zařadila do svého HbbTV menu aplikaci s názvem „Test AV formátů“.
Odesláno 30. července 2015 9 let Pro ty, kteří si, stejně jako já, v předchozích týdnech nevšimli - pro info: Novinky v HbbTV České televize: možnost individuálního nastavení kvality rozlišení možnost aktivace titulků živé vysílání s možností sledovat jej se zpožděním (super! např. včera při sledování fotbalu jsem si vrátil zajímavou situaci) Zdroj: http://avmania.e15.cz/hbbtv-od-ct-opet- ... nak-a-lepe A ještě něco - podle titulky na digizone.cz (premiový obsah) ČT chystá ovládání HbbTV prostřednictvím tabletu a smartphonu: http://www.digizone.cz/clanky/pavel-koh ... martphonu/
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.