Odesláno 15. října 2020 4 roky Dobréj, nevím jestli toto je správná kategorie, proto prosím adminy pokud by toto nebylo vhod, ať to přesunou kam to patří. Ale jdeme k tomu, co jsem říkal nahoře (jméno tématu). Dneska od 0:00 do 4:00 byl výpadek u nás, ještě do cca 7mi byly pořád moje SSID jména, od cca 12ti už byli CBN_SSID_2.4G/5G. Vodafone převádí UPC Routry pod sebe svýma SSID nebo se to koruptovalo?
Odesláno 15. října 2020 4 roky To určitě nebude standardní a chtěné chování. UPC ani Vodafone nebudou měnit názvy uživatelských sítí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. října 2020 4 roky A máte nějakej typ proč by se to stalo? Něco v routru nebo něco v optickým káblu?
Odesláno 15. října 2020 4 roky Možná došlo k factory resetu. Asi bych to moc neřešil, nastavil znovu svoje SSID a heslo k WiFi a zahesloval modem. Upraveno 15. října 2020 4 roky uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 4. března 2021 4 roky U mě se taky Změnilo SSID jméno na CBN_SSID_2.4G a CBN_SSID_5G . Vypadá že je to nějak špatnê vzdálená aktualizace firmware od vodafonu. Ale zajimove je že heslo od WIFI zůstalo stejné.
Odesláno 4. března 2021 4 roky Zkus si SSID přepsat zpět na svoje nastavení, chvilku sleduj a potom zkus restart modemu. Jestli to vydrží, nebo se znovu přepíše. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.