Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Vlevo nahoře v místech kde se zobrazuje nazev kanálu mám Slovak Sport TV2 ale běží tam Nova Sport ?!

Muže tohle nekdo potvrdit ze má to samý co já ? Nechce se mi verit ze by byla chyba jen u mě a pokud jo jak se to dá opravit

Odesláno

V tomto stavu to máš od října loňského roku, kdy došlo k znovuzařazení Nova Sport.

Podle obrázku soudím, že máš TV Samsung a nejspíše jsi si seřadil programy v PC. V tom okamžiku Samsung přestává reagovat na změny programů co UPC udělá (podobné to asi bude s TV Mnam, Kino Barrandov, Barrandov Plus, Sport 1 a 2 HD, Euronews, CNBC Europe) a tvrdošíjně se drží toho co bylo v okamžiku editace.

Jediné co se s tím dá udělat je ručně naladit tem mux ve kterém k přejmenování dojde a pak asi znovu seřadit v tom programu

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Toto jsem kdysi kdesi četl jako důrazné upozornění, snad v manuálu. Vyplatí se číst návody k obsluze !

Odesláno

ano mám samsung, programy jsem jsem prenastavoval pres ovladac...např. ty nejvíce navstevované jsem umístil na nízká čísla at je logicky nehodím nekde na kanále 58 :)

ručně naladit tem mux ve kterém k přejmenování dojde a pak asi znovu seřadit v tom programu

muzes mi tohle prosím te strucneji popsat ? jak mám postupovat, nejak jsem to nepobral

Odesláno

U každé TV je to ladění trochu jiné.

Já to mám jako "Menu -> Vysílání -> Nastavení kanálů -> Ruční ladění -> Ladění digitálních kanálů" tady si vyber mux s programy co změnily jména ( taky stačí být na tom programu co má špatný název).

Ale jak říkám, u tvé TV to může být jinak

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Praha
Odesláno

Nebo si najděete tento ChanSort_2015-01-14. Mě ten výše uvedený nefunguje.

Odesláno

diky za tipy na program na serazení programu, me stačí jen aby NOVA SPORT se jmenoval NOVA SPORT

...bohužel tv nenabízí prejmenovaní kanalu

20150604_174919.jpg.fcd4bf80b3e6adfea50e5eb45b1dd18e.jpg

Odesláno

Musíš přeskenovat ten MUX

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague