Odesláno 26. ledna 2006 19 let Ted jsem resetl modem, ale rychlost porad stejna, 2Mbps. ASi to je zatim jenom v Brne, jak se tak divam, tak to jede rychleji tem, co jsou z Brna... No, uvidime. Kdyby to jelo rychleji i nekomu ze Zlina, dejte vedet Tak po restartu modemu jede byvale turbo 250 na 700 a vice i ve Zline!
Odesláno 26. ledna 2006 19 let Ted jsem resetl modem, ale rychlost porad stejna, 2Mbps. ASi to je zatim jenom v Brne, jak se tak divam, tak to jede rychleji tem, co jsou z Brna... No, uvidime. Kdyby to jelo rychleji i nekomu ze Zlina, dejte vedet Tak po restartu modemu jede byvale turbo 250 na 700 a vice i ve Zline! jen takovej vlezlej dotazek i s precerpanym limitem?
Odesláno 26. ledna 2006 19 let Cartman: no kámo, tak asi těm co maj momentálně FUP, to buhužel nepojede.
Odesláno 26. ledna 2006 19 let Cartman: no kámo, tak asi těm co maj momentálně FUP, to buhužel nepojede. hrrr , no spis sem zvedavej jak dlouho to testovani potrva , protoze reset na FUP mam pozejtri tak se treba dockam
Odesláno 26. ledna 2006 19 let no zjistime to snadno jestli nam odpovi nekdokdo mel FUP a prece ma ten speedtest
Odesláno 26. ledna 2006 19 let Tak uz se Speedtest rozjel i ve Zline - http://cosby.wz.cz/Speedtest_Karneval_on.png Speedtest jak jsem tak zjistil od nekterych uzivatelu nejede vsude, napr. v Decine ho nemaji, ani v profilu na home.karneval.cz uvedeny...
Odesláno 26. ledna 2006 19 let Vsichni maji nastaveny testovaci rychlosti. I ty, co maj presazeny data (samozrejme jim to jde ale tou snizenou rychlosti). Jinak testovani ja na dobu neurcitou.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.