Návštěvník Janicka Odesláno 9. června 2015 Sdílet Odesláno 9. června 2015 Dobrý den, chtěla jsem se vás zeptat, kolik vám UPC v současnosti, tj. období Červen 2015, účtuje za UPC FIBER POWER 120+. U nás je na 1.6. - 30.6. 2015 účtovaná suma v celkové výši 703,99 CZK, z toho 653,99 CZK za UPC FIBER POWER 120+ plus 50 CZK za PRONÁJEM WIFI MODEMU ED3.0. Tak bych to ráda porovnala s jinými uživateli, kteří máte tento typ připojení. Zajímá mně, jestli neúčtují individuální sumy každému klientovi zvlášť. Ani bych se nedivila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 9. června 2015 Sdílet Odesláno 9. června 2015 jistě že učtují otec platí 649 včetně modemu a settopboxu a tv komfort+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. června 2015 Sdílet Odesláno 9. června 2015 Dobrý den,chtěla jsem se vás zeptat, kolik vám UPC v současnosti, tj. období Červen 2015, účtuje za UPC FIBER POWER 120+. U nás je na 1.6. - 30.6. 2015 účtovaná suma v celkové výši 703,99 CZK, z toho 653,99 CZK za UPC FIBER POWER 120+ plus 50 CZK za PRONÁJEM WIFI MODEMU ED3.0. Tak bych to ráda porovnala s jinými uživateli, kteří máte tento typ připojení. Zajímá mně, jestli neúčtují individuální sumy každému klientovi zvlášť. Ani bych se nedivila... V ceníku je za Fiber Power 120+ tedy jiná částka. Určitě bych chtěl tedy tu. http://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 9. června 2015 Sdílet Odesláno 9. června 2015 Pro stávající zákazníky je v ceníku 654,- bez zařízení Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pukacs Odesláno 9. června 2015 Sdílet Odesláno 9. června 2015 Já mám power 120 pronájem modem wifi,komfort+ a telefon100 a platím 649 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 9. června 2015 Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Pro stávající zákazníky je v ceníku 654,- bez zařízení není pravda já jsem zavolal a cenu ti změní v souladu s novým ceníkem.. aktualní cena je 529 kč bez zařízení kterou platím ..modem mam svůj Upraveno 9. června 2015 uživatelem frelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 9. června 2015 Sdílet Odesláno 9. června 2015 No a to je právě ten binec - kdo nezavolá a nedomluví se, tak platí těch 654,- Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 9. června 2015 Sdílet Odesláno 9. června 2015 chyba upc je ze když se neozveš tak budeš platit třeba 5 let starou cenu ..upc se o stávající zákazníky nestará ti jsou mu ukradení změnu ti provedou jen pokud dojde ke zdražení tak ti zdraží automaticky ...pokud slevní tak už je ticho po pěšině a zákazníku starej se ...pokud mlčíš tak platíš...taková je politika u upc .... bohužel nemají pevné ceny a poslední dobou cenu stále mění nahoru dolu jak na houpačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. června 2015 Sdílet Odesláno 9. června 2015 Když jdou ceny nahoru, musí být klient upozorněn, jelikož se mění uzavřená smlouva. Pokud jdou ceny dolů, UPC se ozývat nemusí, smlouva s klientem se nemění. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník luckystrike Odesláno 10. června 2015 Sdílet Odesláno 10. června 2015 není pravda já jsem zavolal a cenu ti změní v souladu s novým ceníkem.. aktualní cena je 529 kč bez zařízení kterou platím ..modem mam svůj Přesně tak, stačí zavolat a cenu vám změní na 529 kč bez modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.