Návštěvník YABAKA Odesláno 10. června 2015 Sdílet Odesláno 10. června 2015 Když jdou ceny nahoru, musí být klient upozorněn, jelikož se mění uzavřená smlouva. Pokud jdou ceny dolů, UPC se ozývat nemusí, smlouva s klientem se nemění. Smlouva je furt stejná a neměnná, ať jde cena nahoru nebo dolů. Akorát když jde cena nahoru, tak se zhoršuje postavení účastníka ve vztahu k operátorovi, takže proto to upozornění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dave67 Odesláno 10. června 2015 Sdílet Odesláno 10. června 2015 Za digital komfort + a fiber 120+ platím 709 Kč, bez všech zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 11. června 2015 Sdílet Odesláno 11. června 2015 To same co kolega predemnou a cena 629,- (zarizeni mam vlastni). Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 18. července 2015 Sdílet Odesláno 18. července 2015 Komfort+, MyPrime, Horizon, booster ze 120/12 na 240/20 - 509 Kc vc. DPH. Kdyz se k tomu pripoctou pronajmy Horizon HD PVR boxu, dvou CA modulu (jeden za 50, druhy za 70) a jednoho DOCSIS modemu, je to cca 870. Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník detrhomer Odesláno 18. července 2015 Sdílet Odesláno 18. července 2015 DIGITAL KOMFORT+ a UPC FIBER POWER 120+ teď po zdražení 709kč CL modul a modem mám odkoupeno a přemýšlím o přechodu,to věčné zdražování mě už začíná zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr4422 Odesláno 18. července 2015 Sdílet Odesláno 18. července 2015 Komfort+power 120 s HD kaon a tc7200 za 668kc a teď horizon komfort s HD Mediabox za 805kc LG D955 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 18. července 2015 Sdílet Odesláno 18. července 2015 Internet 120+ s Horizon Komfort+ , cihlička, telefon Basic, bezdrát. tel za 907 Kč (CA modul odkouen) přemyšlím, že ten Box odkoupím abych ušetřil dvě kila měsíčně, ale zvažuju pořízení nové telky a spolu s tím CA modul, protože archív na Horizontu stojí za starou belu (samá jen ordinace, ulice) lepší by bylo zpětné přehrávání jak má O2. Rád bych sehnal HBO balíček jak jsem to měl dřív za 150 Kč, ale takovou cenu už mi nechtěli dát. Tam jsem hlavně využíval HBO GO. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.