Návštěvník jas999 Odesláno 11. června 2015 Sdílet Odesláno 11. června 2015 Snažím se připojit wifi tiskárnu HP Deskjet 3545 k wifi, mám modem od UPC ubee 3226, bohužel při připojování tiskárna vždy zahlásí chybu a je potřeba ji restartovat. Je to už druhá tiskárna HP, která takto reaguje. Předtím jsem měl HP Deskjet 4515, kterou jsem vrátil, protože jsem si myslel, že je to chyba toho jednoho kousku, ale asi není. HP 3545 jsem zkusil připojit k jiné wifině - jiný modem a tam funguje správně. Na webu HP jsem našel, že by se mohlo jednat o problém modemu UPC, ale bez konkrétního řešení. Podpora UPC říká že s modemem je vše v pořádku. Máte zkušenost s připojením wifi tiskárny HP k modemu UPC? Funguje Vám bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 12. června 2015 Sdílet Odesláno 12. června 2015 Jak je nastaven mdem, v defaultu? Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jas999 Odesláno 12. června 2015 Sdílet Odesláno 12. června 2015 Na modemu jsem změnil SSID a heslo, ostatní nastavení beze změny. Jiná zařízení (telefony, tablet, notebook) s tím nemají problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jas999 Odesláno 12. června 2015 Sdílet Odesláno 12. června 2015 UPC dnes potvrdilo problémy s kompatibilitou mezi modemem ubee a produkty HP, budou to řešit výměnou modemu za jinou značku. Řeší to s výrobcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.