Odesláno 13. června 2015 9 let Zdravim! Nekdy po novem roce mi prestalo fungovat prehravani CT poradu pres HbbTV. Vyberu nejaky program, dam prehrat, naskoci grafika ctverecku nacitani a na tom se to sekne. Navic kdyz chci tlacitkem "i" zobrazit info o aktualnim poradu, filmu, tak se zobrazi jen kousek infa potazmo obsahu filmu a tri tecky. Drive se zobrazoval cely obsah. Mam Panasonic TX-L39E6E, CI+ modul, wi-fi pripojeni v cajku, aplikace datovych sluzeb nastavena. Predpokladam, ze to asi bude chyba TV, mozna nektera z minulych aktualizaci softu...? Bohuzel si nevybavim, jestli to zacalo po nektere z nich. Nekdo nejaky napad, tip,...? Predem diky!
Odesláno 14. června 2015 9 let mám stejný model TX-L42E6E a HbbTV mě funguje na ČT dobře .Pokud zlobí můžeš zkusit to co navrhuje Panasonic. V té tabulce musí být všude OK ,pokud ne máš kontaktovat Panasonic. Vážený zákazníku, děkujeme, že jste kontaktoval zákaznickou podporu společnosti Panasonic . V tomto případě doporučuji resetovat televizor. Restart TV postup: Na boční straně TV stisknout tlačítko "-" (mínus) podržet a zároveň stisknout na ovladači tlačítko "Menu". Na obrazovce získáte tabulku s informacemi pro servis, poté je zapotřebí vypnout TV hlavním tlačítkem na boční straně panelu. Tímto resetem vymažete veškerá nastavení, bude zapotřebí televizor znovu naladit. Máte-li zájem o speciální nabídky a novinky společnosti Panasonic, zaregistrujte se přes tento odkaz: http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/ 2838567/module/myPanasonic/registration/newsletter/lookup.html http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/2838 ... istration/ newsletter/lookup.html) nebo prostřednictvím naší zákaznické podpory tel.:+420 236 032 911 email: panasonic.praha@eu.panasonic.com(mailto:panasonic.praha@eu.panasonic.com). Děkujeme a přejeme Vám hezký zbytek dne, Karolína Kutílková Zákaznická podpora Panasonic Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 14. června 2015 9 let Provedl jsem, bohuzel nepomohlo. V tabulce byly jen OK. Jakou mas aktualni soft verzi prosim te? Ja mam 3.734. A mas STB nebo modul?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.