mrzic Odesláno 18. června 2015 Sdílet Odesláno 18. června 2015 V oblasti televizního vysílání vyvíjíme služby týkající se cloudů (hromadných datových úložišť mimo zařízení klientů – pozn. red.). Pak bude mít člověk možnost nahrávat si své programy do cloudu. Přístup k nim pak bude mít nejen doma, ale třeba i na letišti, kde si je bude moci stáhnout do mobilu či jiného zařízení a přehrát tam. http://connect.zive.cz/clanky/sef-ceske ... fault.aspx Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 18. června 2015 Sdílet Odesláno 18. června 2015 Hlavním cílem je, aby nad vašimi nahrávkami a vůbec nad vším, co sledujete, měl dohled velký bratr a mohl podle toho usměrňovat vaši výchovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 18. června 2015 Sdílet Odesláno 18. června 2015 Nejvíc se mi líbilo toto: (pozor vytrženo z kontextu) Již nyní je mnohem snazší, aby se s námi zákazník rozešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 18. června 2015 Sdílet Odesláno 18. června 2015 Tak jsem si přečetl ten hezký článek a připadám si jak Alenka v říši divů. Při prvním přečtení jsem si vybavoval tu škálu stížností zde a na fejsbůku. Podrobně popsané chyby, a také to, z prominutím, doku*vení Kaonu 700, který se těžko podařilo (ale podařilo) před "opravou" na Horizon, zprovoznit do normálního užívání (po té "opravě" kvůli Horizonu je to ještě horší, než na úplném začátku). Tak jsem si to povídání přečetl ještě jednou, abych pochopil smysl toho sdělení ....... ale jak říkám - Alenka v říši divů. jsou dvě vysvětlení: buď ten Kanaďan žije v Holandsku na ústředí a tam má doma funkční tamní Horizon se set-top-boxem Samsung., a nebo je u nás, kde sedí na UPC v Praze a autem se nechává odvézt do svého pražského bytu, kde si občas pustí satelit. A pracovníci kolem něj ho krmí pohádkami. Fakt nevím, co si mám o tom myslet. Blíží se konec dalšího kvartálu, tudíž další čísla. Minusová, s tím počítejte. Jsem zvědavej, jak na to bude reagovat Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.