Návštěvník lordzata Odesláno 21. června 2015 Sdílet Odesláno 21. června 2015 zdravím, dnes byl velký problém s resetováním modemu v celé části Brno-Medlánky. Po odstranění závady sem si všiml, že wifi modem Technicolor TC7200, který sem měl předtím nějakým způsobem nastavený (jiné nez defautní heslo, mod "bridge" - mám za ním svůj router) tak po odstranění této závady, je modem v nastavení jako kdyz přišel od UPC poprvé. Defaultní hesla, žádné nastavení. Nastavil sem hesla apod. vše bězí. Jen kdyz dám záložku Systém - Změna nastavení - Přemostění nastavení ("bridge mod"), tak dám uložit, chce to reset modemu potvrdím ale po restartu je vše vyresetované. Ani nastavená hesla nejsou nic. Nevíte někdo co s tím? Má někdo podobný problem? Jinak ráno asi technická podpora ale to bude telefonát na pul dne a bez výsledku. EDIT: jediné co mě napadlo nemůže to mít nějakou souvislost s chystanou Wi-Fee ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. června 2015 Sdílet Odesláno 21. června 2015 pokud se wifi modem vyresetuje, tak se dá celkem čekat, že se tim vyresetuje celý nastavení bez výjimky když chce reset po změně nastavení, tak je to nejspíš nějakej bug Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 21. června 2015 Sdílet Odesláno 21. června 2015 EDIT: jediné co mě napadlo nemůže to mít nějakou souvislost s chystanou Wi-Fee ? Díky za upozornění. Vážení kolegové, tohle je pádný důvod, že pokud máte obyčejný modem, tak si ho nenechte vyměnit za cokoli jiného, jako např. technicolor s wifi nebo Horizon box. Protože čím složitější krabička, tím víc ji UPC může nechtěně v zájmu "zlepšování služeb" roznefunkčnit. U prostého modemu toto nehrozí, protože na nic jiného než na bridge není hardwarově vybaven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lordzata Odesláno 22. června 2015 Sdílet Odesláno 22. června 2015 Slamb: chápu že reset vyresetuje všechno. Ale tento reset se udělá kdyz potvrdím již zmíněný Bridge mod. chci se zeptat, kdyz sem natvrdo vypnul vysílání wifi signálu u obou pásem je to něco jako ten bridge mod? Vím že ne, ale navenek by to mohlo stačit vyřešit takto ne? Jde mi o to aby se mi někdo nenaboural do modemu. Heslo jsem změnil, a vypnul wifi signál. To teoreticky stačí a nemusím rešit ten bridge mod? nebo ovlivnuje to nějak router za modemem kdyz na modemu není bridge mod? (rychlosti apod?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. června 2015 Sdílet Odesláno 22. června 2015 Vzhledem k Vaším otázkám bych se být vámi v nastavení modemu nehrabal. Pokud nemáte ani základní znalosti a nevíte vlastně co děláte, nedělejte to. A ne, vypnutí WiFi nemá s Bridge nic společného. Teorie o nabourání modemu jsou lehce paranoidní, ale budiž. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.