Odesláno 1. července 2015 9 let Tady se nikdo nerozčiluje, jen se bloumá nad tím kde udělali soudruzi z UPC chybu Teď se to hnulo na 90/6 (s routrem), tak doufám že s tím do zítřka ještě trochu pohnou
Odesláno 1. července 2015 9 let to už máš ten novej modem hitron? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. července 2015 9 let Tak už to tady jede taky. Jen ten upload... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 1. července 2015 9 let Tak na testu u upc.cz mi to ukazuje temer 200, ale na ostatnich serverech 120 modem restarotavan 3x
Odesláno 1. července 2015 9 let Download navýšen ale upload zůstal stejný. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 1. července 2015 9 let ... Praha (alespoň u mě) zatím nic, hlavně že dopoledne to jelo 240/12 ...
Odesláno 1. července 2015 9 let ... je to divný, proč to dopoledne valilo 2x tolik (mimo upload, ten 12 standard) a teď to padne na normal? Tipuju technické problémy...
Odesláno 1. července 2015 9 let já nevim, kam spěcháte, normálně si platíte rychlost minimálně poloviční a teď první den všichni řešej, že to chvíli jede a chvíli nejede až to pojede, tak to pojede, komu se čekat nechce, může si zaplatit rychlejší tarif a zrychlí se mu to na sto procent a hned - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.