Odesláno 6. července 2015 9 let Není nic jednoduššího než jim zavolat/napsat a dožadovat se zrychlení internetu. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 7. července 2015 9 let No, proc bych to delal? Oni vytrubuji, ze vsem zrychluji, ja o to nezadal. Problem neni v tom, ze jedu "pomalu", ale v tom, ze jejich reklama neni pravdiva...preju pekne leto vsem! Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 7. července 2015 9 let je vobec technicky mozne aby kazdy uzivatel mal dvojnasobnu rychlost internetu? problem so signalom?
Odesláno 7. července 2015 9 let No, proc bych to delal? Oni vytrubuji, ze vsem zrychluji, ja o to nezadal. Problem neni v tom, ze jedu "pomalu", ale v tom, ze jejich reklama neni pravdiva...preju pekne leto vsem! máš několikset tisíc uživatelů. Někde se prostě mohlo stát, že tu rychlost nezvýšili. Takže si prostě zavolej a nebreč, je ti to k ničemu Mimochodem zkoušels resetovat modem?
Odesláno 7. července 2015 9 let Mně zase přijde zajímavé, že zrychlují jen download a up ne (teď mám 240 /12 ) Kdyby to udělali obráceně, já bych to přivítal víc Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 7. července 2015 9 let Když si nastudujete něco o DOCSISu, zjistíte proč nezvednou upload a proč nenabízí symetrické připojení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. července 2015 9 let Vloni zrychlovali i upload, prostě dávali vyšší tarif, já měl přes prázdniny 240/20. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 7. července 2015 9 let Když si nastudujete něco o DOCSISu, zjistíte proč nezvednou upload a proč nenabízí symetrické připojení. hehe zjistím, proč nezvednou upload jako vloni na 20? (abych měl např. já 120 / 20) asi jste mne nepochopil Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 7. července 2015 9 let Aha, já myslel, že máte těch 240/20 a tam už se za stávajících podmínek dvojnásobně upload zvednout nedá. Ani by to nedali stávající modemy. A proč to nezvedli u těch nižších tarifů jako loni tu můžeme max. spekulovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. července 2015 9 let V čem konkrétně je problém? Podle info na wikipedii by ED3 hardware měl podporovat minimálně 4 kanály down i up, což by mělo dávat rychlost 200/108 Mbit/s. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.