Odesláno 17. července 2015 9 let Nevíte jak se dostat na webové rozhraní modemu (EPC3212). Pokud mám PC zapojený přes router, tak se tam dostanu, ale napřímo kabelem ne.
Odesláno 17. července 2015 9 let http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=3380 - už se to tu řešilo, stačí hledat.
Odesláno 19. července 2015 9 let Cele slavne zrychleni bylo v mem pripade zpomalenim. Puvodne 240/20 (120/12 a bonusova rychlost za vernost), nove 240/12. Zrejme nestandardni situace, se kterou jejich zrychlovaci skript nepocital. Pokud jste meli bonusovou rychlost, zkontrolujte si, jestli vas nahodou taky nezpomalili. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 19. července 2015 9 let To davali cca ve 2012, kdyz zavadeli 240 Mbit/s, automaticky stavajicim klientum s nekteryma tarifama (v mym pripade Komplet+ a 120/10 internet). - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 19. července 2015 9 let To kazdopadne. Ja uz resim. Sem jsem to psal jen proto, aby to ostatni uplne neprekvapilo. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 19. července 2015 9 let Jo ale ta akce byla jen na chvíli ne na furt mužeš bejt rád že ti to už dávno nenavedli na normál nebo za poplatek +50Kč/měsíčně nechali na 240/20
Odesláno 20. července 2015 9 let No jelikoz mi ted po testovani Horizonu potvrdili, ze je na dalsich 12 mesicu (a mam to i pisemne v mailu, coz je na UPC uspech), tak to snizeni rychlosti povazuju za jasnou chybu. No uvidime, co odepise technicka podpora. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 21. července 2015 9 let Jak to je prosím s výměnou modemu v rámci této akce? Mám ještě starou Motorolu bez Wifi. Je možné nyní dostat nový modem bezplatně a bez měsíčního poplatku s Wifi? A nebo je možnost dostat nový i bez Wifi? Má někdo zkušenost? Díky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.