Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ono je rozdíl mezi nabízenou rychlostí a zaručenou rychlostí, viz. ceník služeb. Třeba já mám nabízených 200/20, ale zaručených 110/11.
nový rychlosti pro domácnosti by měly bejt před upgradem sítě přinejhoršim stejný jako u starejch tarifů, u živnostníků ale uvádějí už jenom rychlosti nový

http://business.upc.cz/pdf/soho/Soho-ce ... 9-2015.pdf

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po 4 týdnech...
Já mám prázdniny pořád - měřeno před chvilkou, hned po restartu modemu

4695129854.png

Že by na mě zapoměli? No každopádně připomínat se jim nebudu, sice i těch 40/4 (resp. 50/6 včetně Wi-Free) co jim platím by mi stačilo, ale proč nee... :)

Tak už konečně došlo i na mě...nejdříve začal nějak vypadávat internet, po restartu jsem už ani nedostal IP adresu, ale po asi 15 minutách modem vesele zablikal jako auto v Knight Riderovi a rozjelo se to - bohužel ne na 130/8 jako dříve, ale jen 40/4. Docela se divím, že už tam není ta 10/2 rezerva navíc pro Wi-Free...ale co už. Prázdniny zkončily :)

• po 2 týdnech...
Návštěvník computerboy

Tak rychlost spadla na 10/1. Nevím přesně dokdy, ale tuším, že do konce října jsem měl pořád "prázdniny od UPC", tzv. 130/8.

Má někdo ještě prázdninovou rychlost?

Tajně jsem doufal, že UPC už tu rychlost ponechá a nebo alespoň zavede nějaký kompromis(třeba 40Mbit), ale bohužel zatím ne.

Chlapi , já teda nevím , mám FIBER POWER 5M+ za 258,- vc. modemu a porad me to bezi cca 60M/6M (naprimo modem-NB). Myslim ze touto rychlosti to bezi uz od leta co byla ta akce ... a restart modemu probehl naposled minuly tyden , bo byl vypadek elektriky...Tak nevim, jestli me UPC odmenilo ? Ale za tu cenu OK... :)

Lokalita Brno Lisen

Návštěvník computerboy

Tak to máš hodně dobrý. No, mě to právě taky donedávna běželo dokonce 130/8, ale teď už to zařízli.

Docela by mi zajímalo podle jakých(jestli tedy vůbec nějakých) kritérií se rozhodují komu tu zvýšenou rychlost nechají a komu ne. Platby platím včas, jsem u nich už spoustu let.

No, nehledal bych v tom, že děláte Vy něco špatně. Spíše je to nepořádek ze strany UPC, že deaktivaci nedokončili úplně. Ale z těch, na které ještě zapomněli, kdo by se na ně zlobil, že? :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník computerboy

Předpokládal bych, že to jde udělat nějak plošně. Spíš mi to zavání tím, že UPC tímto tahem něco sleduje. Schválně vybrané skupině nechává vyšší rychlost a doufá, že si zvyknou a už nebudou chtít na nižší rychlost přecházet. Taky to může být test nové minimální rychlosti, která by se měla zvedat. Ale všechno to jsou jen spekulace a pravý důvod ví jen v UPC.

Návštěvník YABAKA

Je skutečně možný, že podle datovýho provozu si UPC vytipuje klienty, u kterých je reálný, že na vyšší rychlost za vyšší prachy kývnou. A ostatně proč ne, vždyť i volný vysílání třeba HBO se dělá se stejným úmyslem, nalákat potenciální platiče :)

Návštěvník Bucky Kid

Nějakej trik v tom asi bude protože s rychlostí od konce prázdnin hýbali už v průběhu září ale pořád ji nesnížili na původní tarif (120/6 -> 60/6). Bůhví proč to tak je.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...