Pepe Odesláno 6. července 2015 Sdílet Odesláno 6. července 2015 Není nic jednoduššího než jim zavolat/napsat a dožadovat se zrychlení internetu. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 7. července 2015 Sdílet Odesláno 7. července 2015 No, proc bych to delal? Oni vytrubuji, ze vsem zrychluji, ja o to nezadal. Problem neni v tom, ze jedu "pomalu", ale v tom, ze jejich reklama neni pravdiva...preju pekne leto vsem! Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 7. července 2015 Sdílet Odesláno 7. července 2015 je vobec technicky mozne aby kazdy uzivatel mal dvojnasobnu rychlost internetu? problem so signalom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 7. července 2015 Sdílet Odesláno 7. července 2015 No, proc bych to delal? Oni vytrubuji, ze vsem zrychluji, ja o to nezadal. Problem neni v tom, ze jedu "pomalu", ale v tom, ze jejich reklama neni pravdiva...preju pekne leto vsem! máš několikset tisíc uživatelů. Někde se prostě mohlo stát, že tu rychlost nezvýšili. Takže si prostě zavolej a nebreč, je ti to k ničemu Mimochodem zkoušels resetovat modem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 7. července 2015 Sdílet Odesláno 7. července 2015 Mně zase přijde zajímavé, že zrychlují jen download a up ne (teď mám 240 /12 ) Kdyby to udělali obráceně, já bych to přivítal víc Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. července 2015 Sdílet Odesláno 7. července 2015 Když si nastudujete něco o DOCSISu, zjistíte proč nezvednou upload a proč nenabízí symetrické připojení. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 7. července 2015 Sdílet Odesláno 7. července 2015 Vloni zrychlovali i upload, prostě dávali vyšší tarif, já měl přes prázdniny 240/20. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 7. července 2015 Sdílet Odesláno 7. července 2015 Když si nastudujete něco o DOCSISu, zjistíte proč nezvednou upload a proč nenabízí symetrické připojení. hehe zjistím, proč nezvednou upload jako vloni na 20? (abych měl např. já 120 / 20) asi jste mne nepochopil Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. července 2015 Sdílet Odesláno 7. července 2015 Aha, já myslel, že máte těch 240/20 a tam už se za stávajících podmínek dvojnásobně upload zvednout nedá. Ani by to nedali stávající modemy. A proč to nezvedli u těch nižších tarifů jako loni tu můžeme max. spekulovat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 7. července 2015 Sdílet Odesláno 7. července 2015 V čem konkrétně je problém? Podle info na wikipedii by ED3 hardware měl podporovat minimálně 4 kanály down i up, což by mělo dávat rychlost 200/108 Mbit/s. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.